FCC-Segell-banner4
GetxoPhoto Festival Internacional d\'Imatge reflexiona sobre el futur de la humanitat

Convocatòries

GetxoPhoto Festival Internacional d'Imatge reflexiona sobre el futur de la humanitat

bonart getxo - 10/03/19
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
La 13ª edició de GetxoPhoto Festival Internacional d'Imatge abordarà els desafiaments que enfronten els individus en un present on els processos d'acceleració, automatització, intel·ligència artificial i avenços científic-tecnològics estan plantejant nous reptes a mesura que ens acostem cada vegada més al concepte de transhumanisme. Pensar en el futur de la humanitat i reflexionar sobre les seves múltiples possibilitats és el tema que el Festival abordarà aquest any.

La programació, definida com l'alfabetització de l'era digital, el desenvolupament científic i els avenços mèdics planteja nous desafiaments bioètics enfront de les convencions socials tradicionals. El mode en què la societat s'involucra amb l'educació i la informació, estableix relacions entre si o decideix com entretenir-se experimenta un canvi significatiu, tot i que és massa aviat per avaluar en profunditat el seu impacte.

Alguns dels artistes confirmats per a la present edició són Juno Calypso (Regne Unit), Matthieu Gafsou (Suïssa), Masamichi Kagaya (Japó) o Alejandro Acín (Espanya) i Isaac Blease (Regne Unit). El programa complet serà anunciat al juny.


El Festival Internacional d'Imatge convida a fotògrafs i artistes visuals de totes les nacionalitats a compartir la seva visió sobre Post Homo Sapiens. Programant del futur.

Aquesta convocatòria representa una oportunitat per exposar-la en la següent edició de GETXOPHOTO. Es seleccionaran 4 treballs guanyadors que seran exhibits durant la 13a edició, del 4 al 29 de setembre de 2019 a les Galeries de Punta Begoña, Getxo.

Es busquen projectes que exploren aquest tema en un sentit ampli, incloent narratives multidisciplinars i diverses llengües visuals (fotografia, vídeo, instal·lació, arxius, entre altres). Es valoraran especialment els treballs que desafien la forma en què pensem i que qüestionen les idees establertes.

El prestigiós jurat està format per Emilia van Lynden (exdirectora artística d'Unseen), Fiona Shields (directora de fotografia de The Guardian), Azu Nwagbogu (director del Festival LagosPhoto), Elena Navarro (directora artística del Festival FotoMéxico) i Monica Allende ( comissària de GETXOPHOTO).

Les inscripcions es realitzaran únicament a través de la plataforma Picter, on es poden consultar les bases, les preguntes freqüents i les condicions de participació.


A la imatge, Matthieu Gafsou.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat