JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

Espai Ankaria UCM mostra la interacció entre gravat i tecnologies en una exposició experimental

Espai Ankaria UCM mostra la interacció entre gravat i tecnologies en una exposició experimental
bonart madrid - 14/03/19
Una exposició organitzada per Espai Ankaria UCM, la plataforma creada per la Facultat de Belles Arts de la Universitat Complutense de Madrid i la Fundació Ankaria per promoure la creació i la investigació entorn de l'art gràfic entre els joves artistes, reuneix obres realitzades pels quinze alumnes participants en el seminari impartit fa dos anys a Madrid per l'artista gràfic britànic Paul Laidler.
L'exposició arrenca el 13 de març de 2019 amb una conferència d'obertura del propi Paul Laidler, i romandrà oberta fins al 21 d'aquest mateix mes al hall del Saló d'Actes de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Complutense de Madrid.
Laidler està considerat en l'actualitat com un dels principals renovadors de l'art gràfic, després d'haver incorporat les capacitats de les noves tecnologies al procés de creació. Fa dos anys va compartir els seus coneixements i experiències en el camp de la gràfica amb quinze artistes novells, majoritàriament estudiants de Belles Arts, dins d'un taller creatiu titulat "Looking through the eyes of machines".
Paul Laidler és investigador i professor sènior en Gravat i Il·lustració a la University of the West of England, Bristol (Regne Unit), i com a artista gràfic seves obres han estat mereixedores de diverses distincions i premis internacionals. Les seves peces formen part de les col·leccions d'importants institucions internacionals, com The V & A, Tate Britain, School of the Art Institute Chicago, National Gallery of Australia Canberra, The Royal West of England Academy o The Print Centre Philadelphia, entre d'altres.
La Fundació Ankaria sorgeix el 2009 com a iniciativa de l'empresari i col·leccionista d'art Javier Rosón, amb el propòsit d'esdevenir una plataforma de pensament i activitats dins dels camps rellevants en el moment actual: d'una banda, la reflexió al voltant de la política i la seva influència determinant en el conjunt d'àrees que conformen la societat, i de l'altra, la promoció de la cultura en general, i en particular de l'art contemporani, com a manifestació i mesura del grau de sensibilitat, civilització i desenvolupament de les societats.
A la imatge, "Sense títol", Javier Gorostiza.
DP_Bonart-180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1