banner-elscatala-817x88px
Les pintures de l\'artista novell Alma Seroussi, a la sala d\'exposicions de la Biblioteca Municipal

Exposicions

Les pintures de l'artista novell Alma Seroussi, a la sala d'exposicions de la Biblioteca Municipal

bonart valència - 15/03/19
Revista_Bonart_Banner_180x180px_logoEude, generic
La sala d'exposicions de la Biblioteca Municipal, carrer de l'Assagador de les Monges  s/n de València, presenta l'exposició El meu buit de l'artista novell de la Universitat Politècnica de València Alma Seroussi a partir de l'11 d'abril.

Alma Seroussi ens presenta una exposició amb un seguit de creacions artístiques, sobre temes del dia a dia sota el seu punt de vista personal, captant moments de la vida quotidiana, referències del món virtual i sensacions íntimes que li provoca la vida a la ciutat capitalista contemporània. Intenta crear llaços de diferents tipus, entre les obres mateixes, entre les obres i els espectadors (amb el suport de la paraula escrita), entre el seu espai íntim i l'espai públic, i finalment, entre diferents públics. Amb les distinas narratives i recorreguts (físics) d'aquesta exposició, pretén crear un diàleg inclusiu que pot resultar interessant tant per a l'artista, com per a qui participi en ell.

En paraules de l'artista, extretes del full de sala: "La majoria de les obres exposades representen espais on no apareixen figures humanes (ni animals). Quan apareix una figura, no té importància específica, fora del seu gest o de la seva reacció amb l'espai. Aquests espais contenen un silenci. Són els paisatges que conec des de sempre; uns llocs on no hi sóc. (Potser vaig estar). Potser no sigui que no vaig estar, però mentalment, no vaig estar del tot. Necessitava pintar per estar (i ja no es pot tornar a estar). "

Alma Seroussi és una artista israeliana que viu a València ia gairebé cinc anys. Aquesta exposició, que consta d'obres majorment 'tradicionalment' pintades, realitzades en diferents moments dels últims anys, també forma part del seu projecte final del grau a la Facultat de Belles Arts de Sant Carls de la Universitat Politècnica de València. A part, porta estudiant pintura i art ja des de l'any 2010: pintura per privat, amb l'artista israelià Yoav Efrati, i un grau d'Art General (B.A General Arts) a la Universitat de Tel Aviv 2010-2013. La seva exposició porta un llarg procés de meditació, planificació i pensament, després de realitzar dues exposicions individuals durant l'any 2018 en sales alternatives (Sala "La Charca" que pertany a la botiga de belles arts 'El Llenç de la Granota' i l'estudi de arquitectes "Una Pàgina en Blanc").

A la imatge, Alma Seroussi.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner