FCC-Segell-banner4
L\'escultor Guillermo Basagoiti, guanyador Beca Antón

Notícies

L'escultor Guillermo Basagoiti, guanyador Beca Antón

bonart vulpellac - 21/03/19
La-Galeria-201602-recursBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
L'artista Guillermo Basagoiti Brown ha estat el guanyador de la Beca Antón del Centre de Escultura Museo Antón d'enguany a la seva provincia natal, Asturies.

El Museu Anton, Candas, presenta del 29 de març a 5 de maig 2019 la mostra individual de Guillermo Basagoiti Brown En Expansió, un projecte escultòric que materialitza i representa els impulsos més íntims de l'home, el desig com a motor de l'acció.

L'artista presenta formes rudimentàries capaços no només de contenir, sinó també transmetre, representacions de la seva pròpia ment, imaginació, intuïció i raonament. La morfologia de l'abstracte permet buscar i on sigui necessari sobrepassar els límits reals o imaginaris dins dels quals ens solem moure.

El treball de l'artista consta de materialitzar l'impossible, amb el seu llenguatge propi i la seva tasca com a eina i la seva imaginació com a motor.

La varietat en tècnica i forma permet presentar un món potent procedent d'un imaginari poètic i ple de suggeriment.

Basagoiti es soci fundador del Espai TÒNIC, centre de investigació artistica a Vulpellac, Baix Empordà. Ja va presentar part del projecte En Expansió en la Bienal d´Art Contemporani a Girona y a la Bienal de Larnaca, Xipre al 2018.

A la imatge, escultura de Guillermo Basagoiti.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner