Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

El Palau Robert dedica una exposició a Carme Ruscalleda, ambaixadora de la cuina catalana al món

El Palau Robert dedica una exposició a Carme Ruscalleda, ambaixadora de la cuina catalana al món
bonart barcelona - 21/03/19
El Palau Robert dedica una exposició a Carme Ruscalleda, autora d’una cuina amb gran projecció internacional, a cavall entre la tradició i l’avantguarda, al restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar. La mostra Carme Ruscalleda. L’essència del gust, organitzada per la Direcció General de Difusió de la Generalitat, té com a comissària Anna Alberni, i es pot visitar del 26 de març al 29 de setembre, a la Sala 3. Compta amb el patrocini de Gallina Blanca, empresa multinacional del sector de l’alimentació i d’origen català. La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, presentarà l’exposició el dilluns 25 de març, a les 18.30 hores, al Jardí del Palau Robert. També hi assistiran, a més de Carme Ruscalleda, el secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Miquel Gamisans; el director general de Difusió, Jordi del Río, i la comissària. Carme Ruscalleda és la cuinera amb més estrelles Michelin del món (7 en la darrera dècada) i ha aconseguit una gran projecció internacional. L’exposició dedicada a la cuinera s’afegeix a les exposicions que el Palau Robert ha presentat sobre Ferran Adrià (2012) i el germans Roca (2017). L’exposició dona a conèixer les dades més rellevants de la trajectòria de la cuinera en una detallada cronologia que comprèn la tasca portada a terme als restaurants Sant Pau de Sant Pol i Tòquio i Moments de Barcelona, i s’acompanya d’un muntatge audiovisual sobre la cuina del restaurant de Sant Pol, un espai amb 16 metres de façana davant el Jardí amb vistes al mar. Un altre apartat detalla el procés creatiu i l’evolució de la cuina de Carme Ruscalleda a través d’una descripció dels seus plats i menús temàtic
Baner-180x180-pxGA_Online_BONART_180X180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88