FCC-Segell-banner4
CaixaForum continua amb la programació de Trobades amb…

Notícies

CaixaForum continua amb la programació de Trobades amb…

bonart girona - 21/03/19
banner web TA22_bonart_180x180La-Galeria-201602-recurs
CaixaForum Girona continua amb la programació de Trobades amb…, el cicle de converses per conèixer de prop els creadors més destacats del panorama artístic actual i les seves trajectòries professionals.

Amb aquesta programació, que forma part de CaixaForum Found!, ”la Caixa” vol enfortir el seu compromís amb el públic més inquiet, i apostar per la cultura més innovadora i creativa. CaixaForum Found! neix per oferir una programació que planteja una manera contemporània d’apropar-se al coneixement i a la creació cultural. Found! vol donar suport i visibilitat al talent nacional i internacional de les arts visuals, la música, el disseny, la il·lustració, el 3D i les pràctiques amb noves tecnologies, i alhora generar trobades amb nous públics i explorar experiències culturals alternatives.

El punt de partida de les Trobades amb… és la ferma convicció que són necessaris llocs de reunió i d’escolta activa perquè els espectadors puguin descobrir conjuntament quins són els processos i les trajectòries dels artistes més inquiets que es dediquen a la creació en qualsevol de les seves formes: des de les arts plàstiques i escèniques fins a la fotografia, la performance, la música, el cinema, la il·lustració, el disseny o la literatura. Aquestes trobades pretenen promoure que la cultura sigui sempre una investigació en moviment constant. L’entitat consolida així la seva aposta per una línia de programació dirigida a un públic amant de la cultura més independent.

Fins el juny, a CaixaForum Girona, es podrà gaudir de les xerrades de Mucho, dissenyadors gràfics, Paula Bonet, il·lustradora, Joan Pons (el petit de cal eril), músic i productor, i a Lola Vendetta, il·lustradora.

A la imatge, CaixaForum Girona.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura