FCC-Segell-banner4
La Galeria Llibreria La Casa Amarilla presenta l\'últim treball d\'Almalé i Bondía

Exposicions

La Galeria Llibreria La Casa Amarilla presenta l'últim treball d'Almalé i Bondía

bonart saragossa - 08/04/19
Eude, genericImpremta Pages - banner-180x178
La Galeria Llibreria La Casa Amarilla, passeig de Sagasta 72 Saragossa, presenta del 9 al 25 d'arbil la mostra d'Almalé i Bondía Residus en el marc del cicle "Davant la imatge".

Temps per a la reflexió. Això és el que es reclama en el cicle "Davant la imatge" que acompanya les exposicions de La Casa Amarilla. Un temps necessari per mirar, veure i saber les obres en companyia d'artistes i especialistes en les més diverses disciplines les reflexions ens ajudaran a situar-nos davant les imatges. O, almenys, a interrogar.

La reflexió sobre la visió i l'estatut de la mirada són assumptes centrals en la trajectòria artística de Almalé i Bondía. En el seu últim projecte, Residus, posen en pràctica una teoria social de la visualitat a través de diversos principis. El primer: el que es veu guarda una complexa relació amb el que no es veu.

Què veiem en la sèrie de fotografies Residus? Munts de plàstics, de teles asfàltiques, de cartrons, de fustes, de tubs i malles ... Munts perfectament classificats segons materials i objectes, que remeten a la reiteració d'un enunciat únic: escombraries.

Què no veiem en les fotografies Residus? El consum, el malbaratament i la impossibilitat d'un món sense escombraries. La veritable última realitat és les escombraries.


A la imatge, Almalé i Bondía, "Residus. A-1106 (41.947481, _0.825829)", 2019.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88