FCC-Segell-banner4

Notícies

El Museu Frederic Marès presenta nova activitat familiar

bonart barcelona - 16/04/19
La-Galeria-201602-recursq2w-MKl4
El Museu Frederic Marès presenta la propera activitat familiar al Museu, D'auca en auca i tiro perquè em toca! per a infants de 6 a 12 anys.

L’activitat consisteix en una visita dinamitzada a l’espai expositiu del Gabinet del col·leccionista, que tindrà com a fil conductor materials que facilitaran una exploració de les diferents peces de l’exposició de forma autònoma per part de cadascuna de les unitats familiars que hi participin, a través d’un joc de cartes que, en lloc de recrear una baralla tradicional, planteja preguntes i dinàmiques per interactuar amb els objectes de l’exposició. Un cop acabada aquesta dinàmica, es proposa un espai de creació i d’acció a partir de la construcció d’una auca a través d’imatges adhesives i retoladors per escriure-hi a sobre.

Aquest projecte s’articula des d’una metodologia constructivista de l’educació, des de la qual es concep el subjecte en continu aprenentatge al llarg de la vida.

A través de mètodes de treball com el diàleg, les preguntes i el joc, els diferents agents participants de l’activitat podran construir nous significats en família i des d’una metodologia activa i participativa, que estimuli la creativitat, la reflexió i l’esperit crític dels participants.

Públic destinatari
Familiar

Espai a on es desenvolupa
Gabinet del col·lecionista

Tipus d’activitat
Visita taller autònoma

Durada de la visita
2 h

Preu de l’activitat
3€ per participant (no cal reserva prèvia. Presenvetu-vos el mateix dia de l'activitat a les taquilles del Museu)

Dates
Darrer dissabte de cada mes i el 21 de desembre del 2019. No hi haurà sessió durant el mes d'agost.

Horari
A partir de les 16 h
A la imatge, Museu Frederic Marès.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura