FCC-Segell-banner4
El programa de ràdio \

Notícies

El programa de ràdio "Blanc sobre blanc" entrevista l'artista Arranz-Bravo amb la complicitat del crític Albert Mercadé

Una de les façanes de l'edifici de la Tipel. Fotografia Joan Sánchez
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner-Ilse-Bing-180x180px_v1-cat
“Blanc sobre blanc”, el programa de ràdio per donar ressò a les arts visuals i plàstiques, produït per Bonart Cultural i dirigit per la periodista Rosa Gil i l’editor de Bonart Ricard Planas amb el suport de l’artista Manel Bayo i la comunicadora Maria Planagumà, ens presenta aquesta setmana l’entrevista central amb l'artista internacional nascut a Barcelona, Eduard Arranz-Bravo.

El creador ens parla sobre els cinquanta anys d'haver pintat la fàbrica Tipel de Parets del Vallès - que reflecteix el darrer monogràfic de bonart–, així com l'actual exposició que es pot veure a la fundació que porta el seu nom i que està situada a l'Hospitalet de Llobregat. A l'entrevista també hi participarà el crític d'art Albert Mercadé, actual director de la fundació Arranz-Bravo i un dels directors artístic del Districte Cultural de la segona ciutat de Catalunya en nombre d'habitants.

El programa conclou amb tres propostes d’agenda l'exposició a la galeria Espai Cavallers de Lleida titulada Univers femení, la Performance d'Isa Fontbona a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners i la convocatòria del festival Inund'art de Girona.

Blanc sobre Blanc el podeu escoltar cada dimarts de 3 a 4 de la tarda a Girona FM 92.7 o a través d’internet  o per podcasts.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021