banner-elscatala-817x88px
Mariana Fano,  grans obres de l\'art universal a la Festa dels \

Exposicions

Mariana Fano, grans obres de l'art universal a la Festa dels "güevos Pintos"

bonart pola de siero - 23/04/19
Baner_Esteva_Bonart_360x356Impremta Pages - banner-180x178
Mariana Fano ha fet en format ou reproduccions fidels i sense faltar detall de grans obres de l'art universal com el Crit de Munch, o les Menines de Velázquez. Les obres en format ovoide realitzades per Mariana Fano es poden veure aquests dies a la Festa dels "güevos Pintos", declarada d'Interès Turístic Nacional des de 1968 i que demà dimarts celebra el seu dia gran, a la localitat asturiana de Pola de Siero.

Les obres de l'artista Oviedo són reproduccions de grans obres de l'art universal realitzades d'una manera més que fidel en la qual no falten detalls de cap tipus. Entre les peces destaquen obres de Velázquez, Vang Gogh, Miró, Miquel Àngel, Munch o Picasso entre d'altres, totes elles reconeixibles pel públic en general. Però entre els ous pintats per Mariana fano amb aquarel·la també destaquen creacions pròpies que recullen usos i costums d'Astúries, altres temàtiques o personatges de la saga Star Wars.

Mariana Fano, és llicenciada en Belles Arts amb l'especialitat de restauració. En aquest sentit, gràcies els seus coneixements sotmet als ous que pinta a un tractament que li permet que perdurin en el temps. Abans de pintar els buida i els renta amb diferents productes per dins i per fora, després els omple perquè guanyin consistència, els pinta amb aquarel·la i el colofó ​​el posa amb un vernís vidre per donar-los brillantor. La majoria dels ous que empra per a pintar són d'oca, tot i que no descarta altres com els d'estruç o gallina.

Les obres realitzades per Mariana Fano es poden veure durant tot el dia 23 d'abril, de 8:30 del matí a 10 del vespre, en el lloc 11 de la carpa ubicada al parc que està al costat del Ajuntament de Pola de Siero.


A la imatge, obres de Mariana Fano.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells