FCC-Segell-banner4
Claudia Cardinale al Sotherby\'s París

Mercat de l'art

Claudia Cardinale al Sotherby's París

Impremta Pages - banner-180x178Baner_StellaRahola_Bonart_360x356
Sotheby's està encantada d'anunciar la venda d’uns 130 articles de costura i ready-to-wear del vestuari de la icònica estrella de cinema Claudia Cardinale dels anys 60, àmpliament considerada com una de les millors actrius del seu dia. Aquesta subhasta en línia serà una oportunitat per adquirir peces portades per l’actriu en el seu dia a dia, en alguns dels seus grans papers, així com en esdeveniments cinematogràfics internacionals.

Junts, la subhasta i la seva exposició relacionada celebraran la moda italiana des de finals dels anys cinquanta fins a principis dels vuitanta amb vestits creats per Emilio Schuberth, Roberto Capucci, Irene Galitzine, Barocco i Balestra. La venda inclourà una bata llarga en organza fúcsia brodada amb motius florals de Livia, portada per Cardinale per la seva primera aparició al Festival de Cannes el 1961 (estimació: 3.000 € - 4.000 €) i un vestit negre amb cobertor de lluentons creat per Nina Ricci per el 37è Premi de l'Acadèmia a Los Angeles el 1965 (estimació: 6.000 € - 8.000 €).


        
    
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]