JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

Yamandú Canosa, representant d'Uruguai a la Biennal de Venècia

Yamandú Canosa, representant d\'Uruguai a la Biennal de Venècia
bonart barcelona - 06/05/19
Yamandú Canosa representarà Uruguai a la Biennal de Venècia d'enguany amb el projecte "La casa empàtica", comissariat per Patricia Bentancur i David Armengol.
La 58a Biennal de Venècia "Mai You Live in Interesting Times", comissariada per Ralph Rugoff, estarà oberta de l'11 de maig al 24 de novembre de el 2019.
A La casa empàtica, les pintures, els dibuixos, les fotografies i les intervencions murals de Yamandú Canosa s'ordenen en un «territori-paisatge»; un "paisatge total» inclusiu i empàtic. Conceptes com a territori, frontera, mestissatge, pertinença, inestabilitat i diferència s'expandeixen a partir de la poètica de la seva mirada aguda, crítica i imprescindible.
En aquest paisatge del món, l'horitzó articula les iconografies dels quatre murs de la sala -mur sud, Mur est, Mur nord i Muro oest-, que situen el Pavelló d'Uruguai al mapa de R Giardini. A La casa empàtica s'entra pel Sud. Una intervenció a la façana i un cel estrellat instal·lat al sostre del pavelló -que es reflecteix a terra- completen aquest paisatge total. L'horitzó que proposa Canosa és el nostre nexe comú i exemplifica la bellesa de la nostra igualtat i de la nostra diferència. La casa empàtica és la casa de les fronteres trencades. A la imatge, "La casa empàtica", Pavelló d'Uruguai en la Biennal de Venècia.
canal-mnactec-180-180Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px