FCC-Segell-banner4
Carles Puigdemont, protagonista de la Nit dels Premis Bonart

Notícies

Carles Puigdemont, protagonista de la Nit dels Premis Bonart

bonart girona - 18/05/19
Nial nou-180x178Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va ser el gran protagonista de la Nit dels Premis Bonart que es va celebrar el dia 16 de maig a l'auditori de Girona. Bonart va concedir a Carles Puigdemont un dels guardons de la nit pel seu treball, quan era alcalde de Girona, en favor del projecte del Museu d'Art Contemporani de Girona a la Casa Pastors.

Marcela Topor, la seva dona, va rebre el Premi Bonart de mans de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, moment en què es va connectar via streaming amb Berlín on és trobava el President que va explicar a tots els assistentes a la festa els motius pels quals va endegar el projecte de la Casa Pastors. La presència de Puigdemont via streaming va ser rebuda amb una gran ovació que li va dedicar el món de les arts per impulsar un projecte que molt aviat serà una realitat.

A les imatges de Pere Duran, Puigdemont parlant des d'Alemanya als assistents a la Nit dels Premis Bonart. A sota, Marcelona Topor, la seva dona, amb l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura