Expo Josep Coll 2022 baner
La tercera edició del Panoramic colonitzarà l’espai exterior

Notícies

La tercera edició del Panoramic colonitzarà l’espai exterior

Baner_Subirachs_Bonart_360x356Impremta Pages - banner-180x178
El dia 20 de juliol de 1969 Neil Armstrong posava el peu sobre la superfície lunar i pronunciava la cèlebre frase de "that's one small step for a man, one giant leap for mankind". Aprofitant l’efemèride rodona del cinquantè aniversari d’aquest insòlit viatge, el Festival Panoràmic dedica la seva tercera edició a la colonització de l’espai.

Del 17 al 20 d’octubre, Roca Umbert,Fàbrica de les arts de Granollers torna a ser l’escenari principal d’aquest festival de cinema, fotografia i nous llenguatges audiovisuals, que estén la programació i les activitats cap a altres espais de la ciutat com el Cinema Edison, el Museu de Ciències Naturals i el Museu de Granollers.

La programació confirmada a data d’avui compta amb diverses activitats, entre les quals, l’exposició Los Afronautasde Cristina de Middel, una adaptació site-specific per Roca Umbert de la instal·lació  Transpèrmiade Marcel·lí Antúnez, l’exposició de fotomuntatges espacials Domestica, a càrrec de l’artista resident a Roca Umbert l’any 2017, Ruben Torras, Moon Project, una exposició comissariada per Andrés Hispano i Fèlix Pérez-Hita, membres de l’equip assessor del festival o la projecció del fals documental Era rusa y se llamaba laica” que l’artista Joan Fontcuberta, també comissari del festival, va realitzar l’any 2009.

El Festival Panoràmic és una iniciativa de Grisart que rep la complicitat de l’Ajuntament de Granollers i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

A la imatge, fotografia del projecte “Los Afronautas” de Cristina de Middel.
Natàlia Lloreta

Natàlia Lloreta Pané (El Talladell, L’Urgell, 1979) és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (2002) i Postgrau en Creació Publicitària (URL, 2003) i Vídeo Digital (IUA, UPF, 2007). Des de 2020 ocupa la plaça de directora executiva de la Fira de Teatre al Carrer de de Tàrrega. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat sempre entre la comunicació –creació de continguts editorials i audiovisuals, storytelling i documentació– i la gestió cultural –producció, coordinació d’equips i disseny de projectes–. Entre altres, l’any 2014 va fundar amb els eu soci Jesús Vilamajó, el festival Embarrat de Tàrrega dedicat a la creació contemporània. 

Reivindica el seu origen rural i creu en la Cultura com a eina imprescindible de transformació social. Quan posa música és Call me Lloreta i quan recita forma part del Col·lectiu de Resistència Poesia Estripada. 

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]