Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Vermut i art a Piramidón

'Biberón', Martí Sawe (2024)
Vermut i art a Piramidón
bonart barcelona - 18/10/24

Demà dissabte 19 d’octubre, de les 11h a les 14h, el Centre d’Art Contemporani Piramidón de Barcelona organitza un esdeveniment especial amb motiu de les exposicions actuals. Hi haurà vermut, música en directe i la presència de l’artista Martí Sawe, que oferirà una visita guiada a la seva exposició individual 'Locked Items' a les 13h, on explicarà els conceptes, influències i processos creatius darrere de les seves obres.

L'obra de Martí Sawe, s’endinsa en les tensions que caracteritzen el seu llenguatge pictòric, basat en el contrast entre control i descontrol. Les seves obres són un escenari on els detalls conviuen amb traços improvisats, els colors plans es fonen amb textures imprevistes i les figures es transformen. Aquesta confrontació entre contraris constitueix el nucli de la seva pràctica artística.

D’altra banda, la mostra col·lectiva 2024_n3 es pot visitar a la sala Residents Room, un espai dedicat a exhibir una àmplia selecció d’obres que representen la diversitat d’estils i tècniques dels artistes en residència a Piramidón. Entre els participants de la col·lectiva hi trobem noms com Marco Noris, Yamandú Canosa, Pol Pintó, Pablo Castañeda, Stanislav Falkov, Rosanna Casano, Nicole Vindel, Tono Carbajo, Dedé Lins, Alsino Skowronnek, Iván Franco, Esther Miquel, Antoine Selah, Pere de Ribot i Pepe Castellanos. Les obres exposades recorren una gran varietat de disciplines artístiques, que van des de l’hiperrealisme fins a l’abstracció, incloent-hi fotografia i escultura.

Ambdues exposicions estaran obertes al públic a Piramidón fins al 12 de novembre.

 

Vermut i art a Piramidón 's/t', Pere de Ribot (2016)

Banner Didier 180 x 180 pxNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90