Banner-Flama-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

'Valors eterns', a Sant Feliu de Guíxols

'The songs of moon moths after sunset of the third sun', Oksana Slobodina
\'Valors eterns\', a Sant Feliu de Guíxols

La sala Galatea de l'Alàbriga Hotel Home & Suites de Sant Feliu de Guíxols presenta, des del passat divendres 4 d'octubre, la seva nova exposició temporal titulada 'Valors Eterns', amb obres d'artistes moderns de The Out of Time Gallery de Sant Petersburg.

El col·lectiu The Out of Time Gallery va ser fundat aquest any a Sant Petersburg (Rússia) per Elena Kudryashova (CEO) i Alexandra Shchegoleva (artista, comissària i consultora d'art). La galeria russa centra la seva activitat en l'art col·leccionable i exclusiu, la cooperació amb dinasties d'art i artistes hereditaris, i en la identificació i suport dels joves autors més prometedors, guardonats amb prestigiosos premis.

L'objectiu principal d'aquest col·lectiu és promoure l'art en grans museus de Rússia, Espanya, Anglaterra i la Xina, així com col·laborar amb artistes amb formació acadèmica clàssica i donar suport a artistes destacats del món de l'art contemporani. El lema de la galeria és mantenir "la tradició i la modernitat amb la màxima qualitat".

Els artistes participants en aquesta exposició, que es podrà visitar durant la tardor, són: Valeria Privalikhina, Olga Shirokova, Mikhail Tishakov, Dmitry Zakunov, Anna Shchegoleva, Alex Goldfinch, Alexandra Nedzvetskaya, Ksenia Vlasova, Leonid Varushkin, Natalia Nikitina, Oksana Slobodina, Olga Petrova, Denis Saunin i Konstantin Sychev.

Les obres exposades a les parets de l'hotel són de caire surrealista i impressionista, i també inclouen una sèrie de retrats pintats amb la tècnica de l'oli sobre tela.

 

\'Valors eterns\', a Sant Feliu de Guíxols Vista de l'exposició a Alàbriga Hotel Home & Suites

Banner_Vendaval_SM_180x180300x300

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88