BANNER MY BESTYS 7

Exposicions

AQVO: l'univers aquàtic de Max Nitrofoska

Un univers aquàtic habitat per éssers híbrids que desafien les convencions.

AQVO: l\'univers aquàtic de Max Nitrofoska
bonart cadaqués - 11/10/24

La galeria Iturria de Cadaqués acull l'exposició 'AQVO', un projecte visual del polifacètic Max Nitrofoska, artista nascut a San Sebastián que explora les fronteres de la creativitat a través de diverses disciplines, incloent-hi la música, l'escriptura, la performance i la creació visual. Les seves obres es caracteritzen per una iconografia personal que fusiona la imaginació amb tècniques contemporànies, com ara la fotografia, el vídeo i les imatges digitals generades amb intel·ligència artificial.

L'obra de Nitrofoska es nodreix d'un ampli ventall d'influències que abasten àmbits científics, filosòfics i literaris, així com narracions de ciència-ficció i idees posthumanistes. Aquestes fonts d'inspiració l'han portat a investigar la interacció entre màquines i éssers vius, donant lloc a formes híbrides que desafien les nocions convencionals de la realitat. Els seus éssers sorgeixen de l'encreuament entre humans, animals, plantes i materials artificials, vivint en un ordre diferent on el caos i l'atzar són elements fonamentals.

En aquesta nova sèrie d'obres, que es podrà visitar fins al 30 d'octubre, Nitrofoska presenta un univers alternatiu , AQVO, un món aquàtic habitat per humanoides hibridats que s'adapten a un entorn diferent del nostre. A través de metàfores i narratives poètiques, l'artista ens convida a reflexionar sobre la condició existencial i la crítica social, immersos en un context en que els somnis i la realitat es fonen.

L'exploració d'aquest entorn líquid, humit i profund permet a Nitrofoska no només representar altres formes de vida, sinó també indagar en la seva pròpia introspecció emocional. L'artista busca descobrir i reconstruir la seva percepció del món, penetrant en les capes superficials de la realitat per revelar veritats que sovint romanen ocultes.

A través d'una sèrie d'obres bidimensionals, l'exposició 'AQVO' proposa narratives visuals que són alhora surrealistes, oníriques i sensorials. 

 

AQVO: l\'univers aquàtic de Max Nitrofoska

PB_Online_BONART_180X180inclassificables

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90