LS_Online_BONART_1280X150-22

Notícies

Taller de Nicholas Nixon a KBr Fundación MAPFRE: inscripcions obertes fins al 6 d'octubre

Taller centrat en l'art del retrat d'un dels grans noms de la fotografia contemporània.

'The Brown Sisters', Nicholas Nixon
Taller de Nicholas Nixon a KBr Fundación MAPFRE: inscripcions obertes fins al 6 d\'octubre
bonart barcelona - 28/09/24

KBr Fundación MAPFRE de Barcelona ha obert les inscripcions per a una nova edició del seu programa de tallers 'Get Real! Abre los ojos!)', que enguany comptarà amb la participació destacada de Nicholas Nixon, reconegut com un dels grans fotògrafs internacionals de les darreres dècades. Aquest taller, titulat 'La línia fina del retrat', es durà a terme del 21 al 23 de novembre i se centrarà en el retrat fotogràfic, un camp en el qual Nixon ha excel·lit amb obres profundament emotives i personals.

L’autor és conegut per treballs icònics com la sèrie 'The Brown Sisters' que retrata quatre germanes al llarg de gairebé cinquanta anys, creant una narrativa visual sobre el pas del temps i la condició humana. A més, altres projectes com 'People with AIDS' també han estat fonamentals per a la seva trajectòria, tractant temes de vulnerabilitat i malaltia amb una sensibilitat incomparable. A través de les seves fotografies, Nixon aprofundeix en les relacions humanes i el poder de l’empatia, fent del retrat un vehicle d’expressió intensa i profunda.

El taller oferirà als participants una aproximació a la pràctica del retrat fotogràfic des de l’òptica de Nixon, abordant no només les qüestions tècniques, sinó també la relació entre el fotògraf i el subjecte. Es treballaran aspectes com la selecció del tema, les intencions narratives i la subtilesa en el tracte amb el retratat. Els participants tindran l’oportunitat de posar en pràctica els conceptes apresos durant el treball de camp, que inclourà revisions diàries per crear un diàleg obert sobre els resultats i les impressions del grup.

Aquesta experiència intensiva inclourà una xerrada inaugural el 20 de novembre a les 19 h, on Nicholas Nixon parlarà sobre 'L'art del retrat: mirar de prop i amb deteniment', oferint una visió més profunda del seu procés creatiu i la seva filosofia de treball. La xerrada serà tant presencial com en línia.

El període d'inscripció estarà obert fins al 6 d'octubre de 2024. Les persones interessades poden inscriure's a través del lloc web oficial del KBr Fundación MAPFRE, on trobaran més informació i el programa complet del taller.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021LS_Online_BONART_180X180-25

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90