40_MNACTEC_Banner-1280x150

Certàmens

Obert València 2024: una cita amb l'art contemporani

'Nina II', Monique Bastiaans
Obert València 2024: una cita amb l\'art contemporani
bonart valència - 27/09/24

València es prepara per acollir una nova temporada d'art contemporani amb la dotzena edició d'Obert València, un esdeveniment que converteix la ciutat en l'epicentre de la creativitat i el pensament artístic. Organitzat per LAVAC (Associació de Galeries d'Art Contemporani de la Comunitat Valenciana), aquest projecte reuneix les principals galeries, oferint al públic l'oportunitat de connectar amb l'art contemporani.

Durant l'esdeveniment, que se celebra del 27 de setembre al 4 d'octubre de 2024, el públic podrà gaudir de múltiples activitats: visites guiades, taules rodones i les icòniques ARCO GalleryWalks i Rutes de l'Art de Cervezas Alhambra, que ofereixen una aproximació directa i propera a les exposicions. Aquestes activitats permeten explorar les propostes artístiques de manera immersiva, amb l'acompanyament d'experts, comissaris i artistes que explicaran els detalls de cada exposició.

Les galeries participants en aquesta edició d'Obert València inclouen: Galería Alba Cabrera, Galería Thema, Galería Luis Adelantado, Jorge López, Tuesday to Friday, Galería Rosa Santos, Galería Vangar, Galería Isabel Bilbao, Casa Bancal, Galería Espai Nivi Collblanc, Galería Benlliure, La Mercería, Set Espai d'Art, Galería Cuatro, Galería Ana Serratosa, Gabinete de Dibujos i Shiras Galería.

Un dels esdeveniments centrals d'aquesta edició serà l'exposició col·lectiva 'Mirades Obertes', que tindrà lloc al Centre del Carme Cultura Contemporània. Comissariada per Isabel Pérez i Boye Llorens Peters, aquesta exposició ofereix una visió oberta i plural de la creació contemporània a través de les obres presentades per les galeries de LAVAC. 'Mirades Obertes' no pretén definir tendències o corrents artístics, sinó mostrar la diversitat de propostes que avui conviuen en el mercat. Amb un ampli ventall de tècniques, des del dibuix i la pintura fins a la ceràmica, la fotografia i la instal·lació, l'exposició acull artistes de diferents edats i trajectòries, reflectint la riquesa de perspectives que caracteritza l'art actual. Dins d'aquesta mostra, destaquen especialment quatre grans formats de l'artista Helga Grollo, que aporten una veu poderosa a la col·lectiva. Aquesta exposició col·lectiva estarà oberta fins al 27 d'octubre, oferint un recorregut per les propostes artístiques més representatives del panorama contemporani valencià.

 

Obert València 2024: una cita amb l\'art contemporani 'Fronteras', Helga Grollo

300x3002278-AF-JEP-Premsa-Bonart(180x180)senselogo-03

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88