Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

'Didier Lourenço. Forever'

Els seus quadres són testimoni d'una tècnica depurada i transmeten l'essència d'un artista apassionat per la vida i per la bellesa quotidiana.

'Les passants III', Didier Lourenço (2023)
\'Didier Lourenço. Forever\'
bonart barcelona - 20/09/24

En un univers de colors vibrants i formes delicades, Didier Lourenço va trobar la seva veu artística. La seva obra, farcida d'optimisme i de celebració de la vida, esdevé un reflex del seu caràcter càlid i proper.

El pas del temps, la natura i la figura femenina han estat constants en el seu treball, donant vida a paisatges íntims i escenes de calma. Ara, la Galeria Jordi Barnadas obre les seves portes amb l'exposició ‘Didier Lourenço. Forever’, una mostra que rendeix homenatge a la seva vasta trajectòria i que es podrà visitar fins al 19 d’octubre.

Lourenço va néixer a Premià de Mar el 1968 i des de ben jove va ser fascinat per l'art gràcies al taller de litografia del seu pare. Aquesta connexió primerenca amb la litografia es convertiria en una de les constants de la seva carrera, juntament amb la pintura a l'oli. El 1988, amb només vint anys, va presentar la seva primera exposició individual, un inici que marcaria el seu camí dins el món de l'art. Però va ser tres anys després, el 1991, quan va obtenir el reconeixement que el catapultaria a l'escena artística, en guanyar un premi per a joves pintors. Aquest guardó li va obrir les portes de les galeries nacionals i internacionals, on la seva obra començaria a adquirir una projecció global.

El seu estil es va consolidar ràpidament, i les seves composicions, plenes de textures i colors vius, es van convertir en una firma inconfusible. Així com la bicicleta, element recurrent en les seves obres, que simbolitzava la llibertat i el moviment harmònic, la seva pintura es movia també amb fluïdesa entre la realitat i la fantasia, connectant amb l'espectador des de la vitalitat i l'alegria. A finals dels anys 90, Didier ja comptava amb el seu propi taller, on es dedicava plenament a la creació pictòrica. La seva obra, exposada en ciutats com Nova York, Seattle, Los Angeles, Hong Kong i Singapur, es va estendre arreu del món.

 

‘Didier Lourenço. Forever’ inaugura un cicle d'exposicions commemoratives que recorreran diverses galeries:

  • Galeria el Claustre de Girona, del 25 d’octubre al 9 de novembre de 2024.
  • Galeria el Claustre de Figueres, del 7 al 22 de febrer de 2025.
  • Galeria Anquins’s de Reus, del 22 de novembre de 2024 al 18 de gener de 2025.
  • La GaLeRia de Sant Cugat, del 25 d’abril al 21 de juny de 2025

 

\'Didier Lourenço. Forever\' 'Head', Didier Lourenço (2017)

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88