LS_Online_BONART_1280X150-22

Notícies

Bonart a la Setmana del Llibre en Català

'Poema objecte', Joan Brossa (1967)
Bonart a la Setmana del Llibre en Català
bonart barcelona - 17/09/24

El proper dimarts 24 de setembre a les 19.00 hores, Bonart participarà al Sofà Vermell de les Revistes, un espai de pausa, lectura i converses de petit format, organitzat per l'APPEC, en el marc de la Setmana del Llibre en Català. En aquesta ocasió, Bonart oferirà una lectura poètica de Brossa, a càrrec del poeta David Escamilla.

 

Dia: Dimarts 24 de setembre

Hora: 19.00 hores

Lloc: Carpa APPEC – Passeig Lluís Companys (Barcelona)

 

42a edició de la Setmana del Llibre en Català

L’esdeveniment, que enguany es trasllada al passeig Lluís Companys, s’inaugurarà el 21 de setembre amb un espectacle dedicat a la literatura juvenil, on es fusionaran la música instrumental i el rap per presentar llibres d’aquest gènere.

Amb 298 expositors, la Setmana d’enguany oferirà llibres d’un ampli ventall de 195 editorials, 24 llibreries, i altres institucions culturals de Catalunya i els Països Catalans. A més de la venda de llibres, com cada any hi hauran signatures d’autors, presentacions, concerts, recitals, itineraris literaris i activitats per a famílies i joves.

Una novetat destacada és el videopòdcast 'Trames', que constarà de vuit episodis amb converses entre escriptors, com Sergi Pàmies, Clara Queraltó i Maria Nicolau, sobre temes universals tractats en la literatura. A més, es presentaran unes 100 novetats literàries de tardor amb noms destacats com Laia Aguilar, Mercè Ibarz i David Cirici.

La Setmana del Llibre en Català inclourà 300 activitats, entre les quals destaquen tres matins temàtics: el 25 de setembre dedicat a biblioteques, el 26 d'Òmnium Cultural, i el 27 a la Setmana Social, centrada en estudiants de centres d'alta complexitat sense accés habitual a la literatura catalana.

Aquesta edició celebrarà també els 50 anys del Mecanoscrit del segon origen i es tancarà amb un espectacle d’improvisació a càrrec de Judit Martín. Els premis d’aquesta edició reconeixen Marc Giró pel Premi Difusió 2024 i Pilarín Bayés amb el Premi Trajectòria 2024.

 

Bonart a la Setmana del Llibre en Català David Escamilla

40_MNACTEC_Banner-180x180La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90