BANNER MY BESTYS 7

Exposicions

'Amb l’aigua al cor' al Centre Cultural Miramar de Sitges

La mostra es podrà visitar fins el 22 de setembre

Miguel Mateo ©
\'Amb l’aigua al cor\' al Centre Cultural Miramar de Sitges
Nora Barnach sitges - 13/09/24

L'exposició 'Amb l’aigua al cor', organitzada pel col·lectiu Aiguacuit, es pot visitar al Centre Cultural Miramar de Sitges fins el 22 de setembre de 2024. Aquest col·lectiu reuneix artistes plàstics i visuals de l’àrea del Garraf, principalment de Vilanova i la Geltrú, Sitges i Sant Pere de Ribes, amb la finalitat de fomentar l’art i la cultura contemporània. Creat el 2021, el grup destaca per la seva aposta per la diversitat artística, la cooperació internacional i el suport a projectes emergents, sempre amb criteris oberts i inclusius.

L’exposició, que forma part del programa cultural La Pregonera Sitges 2024, reuneix una àmplia varietat de disciplines i tècniques, mostrant la riquesa i heterogeneïtat dels seus membres. Hi participen un total de 26 artistes que presenten 100 obres, oferint una mostra representativa del seu treball col·lectiu. Tot i les diferències d’estil, les obres comparteixen un esperit multidisciplinari i una cerca comuna per trobar una veu pròpia a través de la innovació, la crítica i el gest creatiu.

En la majoria de les peces pictòriques, destaquen l’ús intensiu del color, els traços calents i les textures complexes. Altres artistes exploren terrenys més conceptuals, com la simbologia, la mitologia i la poesia visual, creant espais de reflexió i introspecció. A més, les escultures i les obres en 3D aprofundeixen en l’origen de les formes, inspirant-se en la natura, el cos humà i l’arquitectura. Un altre aspecte interessant de la mostra és la incorporació de la joieria artística, que es presenta com una forma contemporània de màgia ancestral.

Aquesta exposició subratlla la varietat de tècniques i l'originalitat de cadascun dels artistes, mentre reflecteix el compromís d’Aiguacuit amb la creació d’un col·leccionisme d’art accessible, no elitista i que alhora consolida el Centre Cultural Miramar com un espai rellevant per a l’art contemporani a la comarca.

La-Galeria-201602-recursImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90