LS_Online_BONART_1280X150-22

Convocatòries

Convocatòria d'artistes Drap-Art’24

L'objectiu de Drap-Art és crear un circuit cultural sostenible complet i immersiu, en el qual el públic pugui gaudir de les exposicions i ser part del festival de manera participativa

Convocatòria d\'artistes Drap-Art’24
bonart barcelona - 23/07/24

La nova edició de Drap-Art Al Gòtic ! Festival Internacional d'Art Sostenible de Catalunya, se celebrarà del 21 de novembre al 21 de desembre de 2024. L’exposició d’artistes seleccionats per la convocatòria pública es farà a Mucha Fibra Escola Taller, al carrer d’en Copons 3.

La convocatòria d'artistes estarà oberta fins al 26 de juliol i el jurat estarà format per Joan Abelló, Betty Bigas, Josep Anton Carulla, Margarita Farran i Tanja Grass. 

Durant un mes, el Festival programa en el cèntric barri Gòtic de Barcelona una ruta d'exposicions que, a més dels i de les artistes seleccionades per la convocatòria pública,

Drap-Art comptarà amb més de 40 convidats, entre els quals podem destacar el reconegut artista urbà portuguès Bordalo ii i en la secció In Memoriam l’il·lustre artista català Guinovart. També hi haurà una selecció d'artistes de les illes Balears. Seran més de 100 obres d'art exposades en galeries i edificis singulars de la ciutat (Test Gallery, Base Elements Urban Art Gallery, l'espai de la plataforma del Borsí, etc.) amb l’objectiu de reivindicar la sostenibilitat a través de l'art, recuperant objectes oblidats o en desús per a donar-los una segona vida.

Acompanyant les exposicions, Drap-Art organitza nombroses activitats en l'espai públic entorn de la sostenibilitat en tots els seus àmbits: artístic, social i ambiental. Un dels plats forts seran els concerts inaugurals de la plaça del Rei, el dissabte 23 de novembre i el Mercat de Reciclatge Artístic i Consum Sostenible tots els dissabtes en la plaça Reial.

Més informació sobre les bases de la convocatòria

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90