728x90

Art & Moda

Onix i Massegú. Moda i Art Contemporani a Girona

La botiga col·labora amb l'artista Edgar Massegú per crear instal·lacions úniques que integren materials reciclats i art innovador

Onix i Massegú. Moda i Art Contemporani a Girona
bonart girona - 18/07/24

La botiga Onix Girona destaca per ser una de les poques a la ciutat que ha establert un lligam perenne amb un artista d'art contemporani. Aquesta col·laboració, sense límits per a la creativitat, ha donat lloc a una simbiosi perfecta entre moda i art.

El vincle va començar amb la innovadora idea de Les Lampbambs, una sèrie d'escultures de llum creades a partir d'antigues esportives comprades a la botiga. Aquestes peces artístiques donaven una segona vida a les sabates, transformant-les en obres d'art funcionals. L'artista Edgar Massegú també ha decorat els aparadors de la botiga amb obres d'art fetes amb materials i roba reciclada, creant una harmonia visual amb la roba de cada temporada. En algunes ocasions, l'aparador ha servit fins i tot com a taller de l'artista, oferint un espectacle únic als vianants.

Recentment, Massegú ha creat grans instal·lacions que cobreixen tota la façana i els aparadors de les botigues Onix. L'any passat, van netejar un abocament il·legal de pneumàtics en un bosc, utilitzant aquest material per fer una intervenció a la façana i als aparadors durant el festival Girona Temps de Flors.

Aquest any, en el mateix festival, Massegú ha recreat una constel·lació galàctica utilitzant guies de supermercat reciclades. Aquesta obra es veia d'una manera durant el dia i es transformava completament durant la nit, il·luminada amb llum ultraviolada, recreant l'efecte visual que perceben les abelles. Aquesta instal·lació va merèixer un accèssit en el concurs d'aparadorisme del festival.

Actualment, l'obra de Massegú és reconeguda per tothom que passa per davant de la botiga Onix, i la seva col·laboració ha fet que la marca sigui instantàniament identificable. Onix Girona s'ha convertit en una mena de Berlín enmig de Girona, representant l'avantguarda de les noves tendències tant en art com en moda.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner-180x180-px

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90