728x90

Certàmens

Barcelona Gallery Weekend celebra el seu 10è aniversari

Organitzat per l'associació ArtBarcelona.Galeries, Barcelona Gallery Weekend és l'esdeveniment cultural anual que dona el tret de sortida a la temporada artística de la ciutat, i celebra durant quatre dies la labor contínua de les galeries com a espais generadors de cultura i de coneixement

Richard Wentworth. Echo Chamber, 2019. PratsNoguerasBlanchard
Barcelona Gallery Weekend celebra el seu 10è aniversari
bonart barcelona - 10/07/24

Del 19 al 22 de setembreBarcelona Gallery Weekend celebra el seu 10è aniversari. Per a aquesta edició tan especial, comptarà amb la participació de 27 galeries d'art contemporani i modern de Barcelona i L'Hospitalet de Llobregat, que mostraran el treball de més de 30 artistes nacionals i internacionals.

Organitzat per l'associació ArtBarcelona.Galeries, Barcelona Gallery Weekend és l'esdeveniment anual que inaugura la temporada artística, posant de manifest la labor de les galeries d'art com a espais generadors de cultura i de coneixement, llocs d'experimentació i descobriment que permeten la connexió i trobada entre artistes, col·leccionistes, públic i institucions.

Totes les exposicions, gratuïtes i de lliure accés, s'inauguraran de manera simultània el dijous 19 de setembre, i estaran obertes durant tot el cap de setmana.

El programa expositiu de Barcelona Gallery Weekend anirà acompanyat d'una agenda d'activitats gratuïtes en les mateixes galeries: trobades, xerrades, presentacions, performances i visites comentades per a conèixer de primera mà el treball dels i les artistes i galeristes i aprofundir en les mostres. Com a novetat, les rutes guiades gratuïtes ARCO GalleryWalks, i el programa BGW Familiar, se celebraran entre el diumenge 22 de setembre i el dissabte següent, 28 de setembre.

A més, El passeig de… proposa set itineraris de visita a les galeries curats per set comissaris i comissàries del context local: Xavier Acarín, David Armengol, Cèlia del Diego, Carles Guerra, Sofia Lemos, Valentín Roma i Patricia Sorroche, que escriuen textos-guia per a visitar les exposicions. Disponibles a partir de setembre al web de Barcelona Gallery Weekend.

Barcelona Gallery Weekend tornarà a comptar amb el Programa d'Adquisicions, dirigit a entitats que es comprometen a incorporar a les seves col·leccions obres de les galeries participants. Fins avui s'ha confirmat la participació de la Fundació Vila Casas, la Fundació Úniques, la Fundació Sorigué i MIA Art Collection. El programa, que continua obert a noves col·laboracions, contribueix a dinamitzar el mercat artístic i la relació entre col·leccionisme i galeries, agents imprescindibles per a la promoció dels artistes.

27 galeries participants

La 10a edició de Barcelona Gallery Weekend comptarà amb la participació de 27 galeries d'art contemporani i modern: 23 a Barcelona i 4 a L'Hospitalet de Llobregat.

Per zones: House of Chappaz, a Gràcia; 3 Punts Galeria, ADN Galeria, Artur Ramon Art, Galeria Marc Domènech, Galería Uxval Gochez, Mayoral, ProjecteSD, RocioSantaCruz, Suburbia Contemporary, Victor Lope Arte Contemporáneo i Zielinsky, a l'Eixample; Bombon Projects, Dilalica, FUGA, que participa per primera vegada, Pigment Gallery, Prats Nogueras Blanchard, amb el seu nou espai fruit de la fusió entre Galeria Joan Prats i NoguerasBlanchard, Senda, Taché Art Gallery i Galeria Valid Foto BCN, que celebra 15 anys d'activitat i es reincorpora després de diverses edicions sense participar, situades a Trafalgar i els carrers annexos; àngels barcelona i Sala Parés, a Ciutat Vella, i Chiquita Room a Sant Antoni.

A L'Hospitalet de Llobregat, Ana Mas Projects, ethall, Galería Alegría i L21 Barcelona.

Eude, generic300x300

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88