Patrimonieja_Banner_1280x150-CULTURAL

Notícies

La Fundació Antoni Tàpies passa a denominar-se "Museu Tàpies"

El Museu Tàpies esdevé un centre de coneixement, de recerca i un agent de transformació social mitjançant la connexió, el diàleg i el debat a partir del llegat d'Antoni Tàpies.

La Fundació Antoni Tàpies passa a denominar-se \
bonart barcelona - 02/07/24

Ferran Rodés, president del patronat de la Fundació Antoni Tàpies, i Imma Prieto, directora de la institució, han anunciat una de les iniciatives aprovades pel patronat de l'entitat la setmana passada: el canvi de nom del centre que, a partir d'avui, 1 de juliol de 2024, passa a denominar-se Museu Tàpies.

Amb l'arribada de la nova direcció, al mes de setembre del 2023, es va obrir un període de reflexió. "Qüestionar-se qui som, d'on venim i cap a on volem anar ens va portar a una nova definició sobre la nostra identitat, molt més propera al museu que a la fundació", ha apuntat Imma Prieto. "El museu, per definició, comunica de forma directa què som: un espai de conservació, d'estudi, de difusió, obert, d'acollida per connectar les diverses comunitats crítiques amb les quals convivim, a través del llegat artístic i intel·lectual de Tàpies. Al mateix temps, ens permet escoltar què passa més enllà de nosaltres, donar-nos a conèixer a qui no ens coneix i a les generacions més joves".

A partir de l'1 de juliol del 2024 s'implementarà també la nova proposta gràfica del Museu Tàpies, a càrrec d'Hermanos Berenguer. Una imatge que juga amb majúscules i minúscules, de la mateixa manera que Tàpies donava importància a allò més gran i al més petit, i que manté la identitat de l'artista, conservant l'accent del seu cognom.

inclassificablesCC_Online_BONART_180X180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90