7 JUNY_thumbnail_Banner-Liris

Certàmens

Conclou la tercera edició de Contemporary Art Now

Entre les galeries que participaran per primera vegada en aquesta edició hi ha Continua, amb seus a París, Pequín o l'Havana, la prestigiosa AKIINOUE de Tòquio, i Moisés Pérez d'Albéniz de Madrid

Conclou la tercera edició de Contemporary Art Now
Júlia Abad eivissa - 01/07/24
.

L'illa d'Eivissa s'ha convertit en un referent de l'art contemporani l'inici de l'equinocci d'estiu, amb la celebració de l'esperada fira d'art CAN ART, que es va celebrar del 26 al 30 de juny del 2024. Aquest esdeveniment anual reuneix a artistes, col·leccionistes i amants de l'art de tot el món per gaudir d'efectes visuals en aquesta fira. S'ubica en un entorn idíl·lic amb el mar Mediterrani de fons.

Conclou la tercera edició de Contemporary Art Now

La fira CAN ART, exposa un repertori d'obres que engloben des de la pintura, escultura i ceràmica. Els visitants han pogut experimentar les últimes tendències en el món de l'art contemporani i poder conèixer noves veus creatives. Els artistes tant locals com internacionals exposen les seves obres amb orgull, cada un explicant la seva història i provocant un conjunt d'emocions a aquells qui ho contemplen.

Ens trobem des de peces abstractes, desafien la percepció, fins a instal·lacions interactives. A més a més de les obres exposades, la fira va oferir xerrades, tallers i esdeveniments que han permès navegar encara més en el món de l'art contemporani. Els visitants han pogut conèixer alguns dels artistes i poder interactuar amb ells, entenent, així, els seus processos creatius i conèixer les inspiracions que hi ha al darrere de cada una de les seves obres.

Conclou la tercera edició de Contemporary Art Now

El director de la fira CANT ART, Sergio Sancho, ha explicat a bonart com va prendre la decisió de realitzar una fira d'art a l'illa d'Eivissa. Aquest projecte comença ja fa tres anys i ha estat amb l'esperança de poder portar cultura a l'illa, ja que aquesta ha estat menjada per la festa. Ell mateix ens diu que vol més cultura en aquest lloc tan magnífic del Mediterrani. Dins de la selecció de les galeries i artistes, comissariat per Sasa Bogojev, el visitant pot contemplar l'obra de 120 artistes, acollits entre 35 galeries. Sancho ens comenta l'evolució dels estils pictòrics a la fira. Als seus inicis predominava la figuració mentre que aquest any destaca l'abstracció i altres propostes com ceràmica i escultura. Resulta difícil destacar a un artista, ja que el conjunt de totes les propostes dona sentit i empodera la fira. Per concloure, rescatem la paraula del director de la fira amb la qual defineix CAN ART: energia.

inclassificablesMapes_ametrics_Bonart_180x180 px

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90