LS_Online_BONART_1280X150-22

Exposicions

Narcís Costa, Emma Alcalá i Jaume Geli a la Fundació Valvi

Jaume Geli
Narcís Costa, Emma Alcalá i Jaume Geli a la Fundació Valvi

Del 14 al 29 de juny es pot visitar les exposicions temporals de Narcís Costa (Girona, 1949) i Emma Alcalá a la Sala Martí i Pol titulada Rere la desferra hi ha, exposicions de duet i D'un cau a un palau de Jaume Geli (Banyoles, 1967) a l'Espai d'art Mercè Huerta de la Fundació Valvi de Girona.

Per altra part, aquest passat 19 de juny es va dur a terme la visita guiada a les dues exposicions a càrrec de Narcís Costa i Jaume Geli com també es va presentar el catàleg de l'exposició "D'un Cau a un Palau". Per una part, «Peregrinació ritual» i «trànsit creatiu», vindria a dir-nos Jaume Geli amb la seva proposta de Girona (i, de fet, amb la majoria dels seus treballs), són dues formes de reconciliar-nos amb el món a través de l'expressió més genuïna del classicisme entès com un periple de connotacions propedèutiques (Ulisses i la seva memòria). Per altra part, l'exposició de Narcís Costa i Emma Alcalá reflexiona sobre la memòria dels objectes i la creació de nova vida per part dels artistes. Costa recupera objectes desterrats, oblidats o rebutjats, que alguns d'ells han estat recuperats dels contenidors.

Les escultures que presenta l'escultor gironí estant realitzades amb fusta i els hi dona una nova identitat o també en podriem dir una segona vida. Per la seva part, la fotògrafa Alcalà ha confessat sentir-se molt còmode amb el diàleg que s'estableix amb les seves obres i les de Costa, ja que ella creu que "la meva visió sobre els objectes de fusta és que són vius i tenen una altra forma, una altra vida, una altra identitat, vindria a ser com una espècie de renaixement de la memòria de l'objecte." 

Els horaris de visita les exposicions són de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 hores, els dissabtes d,11:00 a 13:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores. Els festius la fundació està tancada.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Banner-LS-180x180

Et poden
Interessar
...

Banner_MaquinesdelTemps_970x250