BANNER MY BESTYS 7

Exposicions

El Museu de Llívia acull 'Fronteres. Línia de tall'

'Fronteres. Línia de tall' es presenta en diferents formats (vídeo, instal·lació, escultura, fotografia), acompanyats per unes activitats que inclou persones que han traspassat fronteres mentals i a expressions artístiques que van més enllà de l’exposició

El Museu de Llívia acull \'Fronteres. Línia de tall\'
bonart - 17/06/24

El Museu de Llívia acollirà, aquests pròxims mesos, l’exposició temporal Fronteres. Línia de tall. Aquesta exposició, que va produir el Museu de l'Empordà i va  ser exhibida a la sala escorxador de Figueres, els anys 2021 i 2022, compta amb la participació directa de diferents artistes catalans de talla internacional: Félix Blume, Joan Fontcuberta, Núria Güell, Marco Noris, Marina Nuñez, Mireia Sallarès i Alba Sotorra. La mostra ha estat adaptada per poder ser exposada a Llívia, on ocuparà el vestíbul del museu i part de l’espai de l’exposició permanent, entre la planta baixa i el pis inferior. Comissariada per Fina Duran i Jordi Tolosa, Fronteres. Línia de tall es podrà veure a Llívia fins al 5 de gener de 2025.

“Té tot el sentit tenir-la, ara, aquí a Llívia. Encaixa, perfectament, amb el nou eix temàtic que hem projectat amb l’espai Fita 0, dedicat a la frontera i l’enclavament.  Complementa, a més, el discurs de la nostra exposició que està dissenyada des dels àmbits polític, històric, territorial i paisatgístic. L’exposició, a través d’aquests artistes, ens fan reflexionar sobre les altres fronteres, les que ens imposem o ens imposa la societat”, explica el director del Museu de Llívia, Gerard Cunill.

El díptic de l’exposició descriu que la mostra analitza el no-sentit de les línies divisòries, del dolor dels murs que ens separen, de la relativitat dels nostres cossos que ben sovint utilitzem com a frontera davant l’altre, dels paisatges de les nostres limitacions i també de les fronteres que el nostre entorn ens imposa. Les fronteres són línies que separen, divideixen, representen un tall, una distància entre allò que pretenen limitar. La veritable raó de ser, la força nítida de totes les fronteres està en el poder de qui les dibuixa i en l’acceptació de les limitacions que imposa.

 

La-Galeria-201602-recursNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90