BANNER MY BESTYS 7

Exposicions

'La scoperta du fuoco' de Santi Moix, al Museu d'Art Contemporani d'Eivissa

\'La scoperta du fuoco\' de Santi Moix, al Museu d\'Art Contemporani d\'Eivissa
bonart eivissa - 12/06/24

El Museu d'Art Contemporani d'Eivissa inaugura el 13 de juny a les 19 h. l'exposició de Santi Moix, La scoperta du fuoco, comissariada per Elena Ruiz. El títol de l'exposició pertany a una obra de Tintoretto que fa referència al naixement del símbol de la vida. Símbol que també es troba a la instal·lació de Santi Moix; una epifania de la naturalesa. 

Es tracta d'una instal·lació perimetral de dibuixos a color sobre el tema de la flora realitzats sobre un material anomenat tyvek que s'adhereix a la paret. La instal·lació està inspirada en el camp eivissenc a la primavera, sent una epifania de la natura, per això el títol elegit per ella per Elena Ruiz, inspirant-se en una famosa obra de Tintoretto que al·ludeix al naixement del símbol de la vida. A més, la mostra compta també amb 8 dibuixos a llapis i carbó de gran format de la sèrie Menorca.

També s'hi exposen quaderns d'autor i dibuixos de camp. D'altra banda, cal assenyalar que el catàleg inclou un poema escrit expressament per Enrique Juncosa.

La mostra es podrà visitar fins al 15 de novembre del 2024.

BANNERS BONART_180x180Banner-LS-180x180

Et poden
Interessar
...

Banner_MaquinesdelTemps_970x250