1280x150

Certàmens

Art Basel 2024 obre les seves portes amb una vintena de noves galeries

La gran cita internacional amb l'art té lloc entre els dies 13 i 16 de juny a Basilea (Suïssa) i per primera vegada tindrà la presència de la galeria catalana Mayoral.

Art Basel 2024 obre les seves portes amb una vintena de noves galeries
bonart basel - 13/06/24

Art Basel exhibeix art dels segles XX i XXI i és, indiscutiblement, la fira mundial principal del mercat internacional de l'art. Més de 200 representants acuradament seleccionats entre les galeries més rellevants del món converteixen el recinte firal de Basilea al museu temporal més important. Les exposicions d'alt nivell mostren diverses categories d'art; aquí hi són representades tant obres de mestres moderns com de talents emergents. Art Basel permet viure de prop el món de l'art; aquest és el secret del seu èxit.

Art Basel 2024 obre les seves portes amb una vintena de noves galeries

En una cita a què acudeixen 286 de les galeries més importants del món i en què s'exhibiran obres de la més alta qualitat a tots els mitjans, incloses pintura, escultura, fotografia i obres d'art digitals. La Galeria Mayoral de Barcelona, ​​després de la seva participació a Basel Miami i Hong Kong, acudeix per primera vegada a la cita a Basilea.

La secció Unlimited 2024 d'Art Basel 2024 és la plataforma que aquesta destacada cita internacional amb l'art utilitza per donar suport a projectes de gran envergadura. Específicament, ofereix als expositors l'espai necessari per presentar instal·lacions monumentals, escultures enormes, murals gairebé infinits, sèries fotogràfiques completes i projeccions de vídeo a gran escala. Comissariada per quart cop per Giovanni Carmine, director de Kunst Halle Sankt Gallen a Suïssa, la secció Unlimited va més enllà dels límits tradicionals de l'expressió artística i la interacció de l'espectador.

Aquest any, a més, els visitants podran gaudir de la Unlimited Night el 13 de juny, amb presentacions especials en horari estès. Per primera vegada, els assistents poden votar per la seva obra preferida d'Art Basel.

D'altra banda, el programa insígnia de xerrades, Conversas, torna per a la seva edició del 20è aniversari amb un programa interessant, comissariat per primera vegada per la crítica d'art amb seu a Berlín Kimberly Bradley.

L'edició del 2024, que reuneix més de 25 líders d'opinió, presenta 11 panells, tots relacionats amb la redac urgent qüestió de com construir i donar forma al futur de la cultura contemporània. Les discussions exploraran els desafiaments i oportunitats del comerç de l'art en un any súper electoral, el potencial d'una interdisciplinarietat més gran als museus, com els artistes es relacionen amb la política en una època de crisi global i les formes en què les tecnologies digitals estan remodelant els ecosistemes socials i econòmics de lart.

Impremta Pages - banner-180x178thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90