Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

L’exposició de Miquel Barceló arriba al Palau de la Música Catalana amb un concert únic de Pascal Comelade

L’exposició està organitzada per la Fundació Catalunya La Pedrera i es pot visitar a La Pedrera-Casa Milà de Barcelona de dilluns a diumenge, de 10 a 19.30 h, fins al 30 de juny de 2024

L’exposició de Miquel Barceló arriba al Palau de la Música Catalana amb un concert únic de Pascal Comelade
bonart barcelona - 05/06/24
.

Amb motiu de l’exposició de Miquel Barceló “Tots som grecs”, que es pot veure a la sala d’exposicions de La Pedrera fins al 30 de juny, la Fundació Catalunya La Pedrera, amb la col·laboració del Palau de la Música Catalana, oferirà el proper 12 de juny (Petit Palau, 21 h) un concert de Pascal Comelade, músic singular i eclèctic, amic de Miquel Barceló.

Es tracta d’un concert únic i excepcional de Pascal Comelade que s’emmarca en el cicle Palau Fronteres del Palau, un espai d’experimentació de nous formats artístics al voltant de la música. En aquest concert el músic presentarà per primera vegada a Barcelona un format pensat per a quatre pianos en què revisitarà el seu repertori. Cada vegada més allunyat dels escenaris, Comelade és considerat un dels músics i compositors més singulars i creatius, amb un estil eclèctic i inclassificable, i amb una música que destaca per un marcat caràcter lúdic i d’experimentació. Compositor i multiinstrumentista, la música de Comelade es caracteritza per ser d’avantguarda però sense oblidar les seves arrels. En aquest concert l’acompanyaran els pianistes Phil Argeles, Alban Barate i Ivan Telefunken.

Aquesta activitat forma part del projecte “exposició expandida” de la Fundació Catalunya La Pedrera. La Fundació ha cocreat un seguit de propostes culturals que expandeixen l’exposició de Miquel Barceló més enllà de La Pedrera i que ofereixen noves mirades, tot establint diàlegs amb altres disciplines artístiques.

Amb l’entrada es podrà visitar l’exposició a La Pedrera abans o després de l’activitat (fins al 30 de juny).

Sobre l’exposició Miquel Barceló 'Tots som grecs'

 La Fundació Catalunya La Pedrera presenta més de cent obres de Miquel Barceló (Felanitx, Mallorca, 1957), un dels creadors més destacats del panorama artístic contemporani.

Organitzada de manera cronològica, l’exposició a La Pedrera traça un recorregut per la trajectòria artística de Barceló al llarg de tres dècades, des de les primeres obres africanes del 1994 fins a la producció més recent. La mostra, amb més d’un centenar de peces, es complementa amb pintures i quaderns relacionats amb les ceràmiques, a més d’una escultura de bronze al pati de La Pedrera al mateix passeig de Gràcia.

Mapes_ametrics_Bonart_180x180 pxcanal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88