0524-banner-bonart-CarlesPiqueras-1280x107px

Exposicions

'Boca-Bola': les escultures d’Ariadna Parreu omplen la sala d’exposicions temporals del MAMT

Parreu investiga els absurds de la quotidianitat per a tractar de resoldre qüestions metafísiques impossibles, absurdes en sí mateixes, o críptiques com la plàstica i les arts

\'Boca-Bola\': les escultures d’Ariadna Parreu omplen la sala d’exposicions temporals del MAMT
bonart tarragona - 31/05/24

Suspeses a l’aire, recolzades a terra, penjades a la paret... Diferents suports per a unes escultures sempre sorprenents. L’artista Ariadna Parreu (Reus, 1982) presenta fins l’1 de setembre una desena d’obres de diferent mida i material a la sala d’exposicions temporals del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT). La mostra, anomenada Boca-Bola, esdevé l’exposició central d’aquest estiu en aquest espai cultural de referència a la demarcació.

Boca-Bola s’ha obert al públic aquest dijous al vespre, en un acte amb la presència de l’autora i encapçalat per la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, la qual ha destacat el caire trencador de les obres, així com el talent i la projecció de la seva autora. Nombroses persones hi han pogut veure de prop les peces que mostra Ariadna Parreu, la qual ja té exposada una obra de grans dimensions en una altra sala del MAMT amb motiu de l’exposició col·lectiva Artist s contemporan s, visitable durant tot aquest any 2024.

Ariadna Parreu és artista visual i docent en Teoria i Història de l’Art. Va llicenciar-se en Belles Arts a la Universitat de Barcelona. La seva obra ha estat premiada i exposada als Premios InJuve per a la Creació Joven de Madrid, a la Biennal de Valls Guasch-Coranty, a BIAM Amposta, a Residencia HANGAR, o a La Capella en el marc de Bcn Producció, entre d’altres.

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90BANNERS BONART_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90