Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Art & Moda

Art & Moda, nova secció a la revista bonart

'Venus de Milo amb Calaixos', 1936 i 'Vestit de Calaixos', 1936
Art & Moda, nova secció a la revista bonart
bonart girona - 17/05/24

Des dels temps dels antics egipcis fins a l'era contemporània, la moda ha estat un llenç per a l'expressió artística. En el Renaixement, les peces luxoses reflectien l'esplendor de l'art i l'arquitectura. Avui, dissenyadors com Iris van Herpen i Maison Margiela continuen aquesta tradició, creant peces que són veritables obres d'art, fusionant tecnologia i disseny amb un mestratge sense igual.

La revista bonart inaugura la secció Art & Moda i s'endinsa en els mons on els dissenyadors de moda troben inspiració en l'art i els artistes se submergeixen en l'estètica del disseny tèxtil. Aquesta secció serà un tribut a les ments visionàries que desafien les normes i redefineixen el possible, buscant capturar l'essència de la moda com una forma d'art en si mateixa.

L'art i la moda sempre han compartit un vincle íntim. Els dissenyadors de moda troben inspiració en les obres mestres dels grans pintors, mentre que els artistes sovint miren a la moda per a capturar l'essència de la cultura contemporània. En aquesta nova secció, celebrarem aquesta relació simbiòtica a través d'articles profunds, entrevistes exclusives i editorials d'avantguarda que desafien les convencions i expandeixen els límits de la creativitat.

Baner-180x180-pxPatrimonieja_Banner_180x180_CULTURAL

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90