Banner-Paz-Errazuriz-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Bulevard Rosa: el nou museu immersiu de Barcelona

L'espai al passeig de Gràcia, antigament una zona comercial de referència per a la moda a la ciutat, acaba d'inaugurar el museu White Rabbit The Off-Museum of Barcelona

Bulevard Rosa: el nou museu immersiu de Barcelona
bonart barcelona - 17/05/24

Bulevard Rosa es transforma en “un museu que no es comporta com a museu”. El local on es trobaven les icòniques galeries comercials de Passeig de Gràcia, al bell mig de Barcelona, ​​donarà la benvinguda el proper 14 de maig al seu nou inquilí: White Rabbit The Off-Museum of Barcelona. Després del tancament el 2018, l'espai ha esdevingut un museu on experimentar la cultura de Catalunya i la seva capital des d'un punt de vista immersiu i interactiu.

La galeria comercial va reobrir l'11 de maig com a museu immersiu sota el nom de White Rabbit. L'exposició inaugural, amb la qual començarà el recorregut, estarà composta de 10 instal·lacions d'artistes barcelonins o i que reflecteixin la diversitat cultural de la capital catalana. Coincidiran diferents perspectives d'artistes com Tvboy, La Fura dels Baus, Mina Hamada i Carles Piera. Cadascuna de les sala permetran endinsar-se a la ciutat mitjançant projeccions immersives, destaca el mateix mitjà.

Aquestes galeries van obrir per primera vegada el 1978, moment en què aquest model de negoci, que reunia nombrosos locals de petits comerços en un passatge cobert, es trobava en ple apogeu. Així, aquest passatge es va omplir de petites botigues de moda i complements de gamma alta pròpies de la zona del Passeig de Gràcia.

Més de 30 anys després, el 2010, la família Vives Ybern va comprar el negoci amb l'objectiu de modernitzar-lo i rellançar-lo, però no ho van aconseguir i van acabar tancant el 2018. Ara tornen amb una nova proposta que, per altra banda, no abandonaran completament la seva activitat tradicional. A més del museu, les galeries continuaran comptant amb alguns locals comercials, encara que menys i més grans que el passat.

La-Galeria-201602-recursBaner-180x180-px

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90