JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

David LaChapelle, el fotògraf de les estrelles, a Reflex Amsterdam

David LaChapelle, el fotògraf de les estrelles, a Reflex Amsterdam
bonart amsterdam - 03/06/19
Reflex Amsterdam presenta l'exposició individual de David LaChapelle, Act of Nature, de l'1 de juny al 20 de juliol. L'obertura coincideix amb la publicació de la publicació més recent de LaChapelle, Act of Nature. La monografia conté un assaig de l'autor i escriptora Katya Tylevich. L’artista estarà present per signar el llibre a partir de les 17:30 hores. Gairebé deu anys des de la seva última exposició a Reflex Amsterdam, LaChapelle torna a presentar el seu treball més recent. L'exposició inclou esdeveniments destacats dels últims deu anys, així com una selecció de treballs que abans no es veien, que debutaran a Amsterdam. Act of Nature es troba a la intersecció de la terra i del transcendental, d'una fantasia utòpica i d'una realitat distòpica, amb la humanitat i la natura vivint en harmonia i en conflicte. A partir del seu entorn immediat i la seva experiència com a fotògraf de les estrelles, de la religió i de l'espiritualitat, i del cànon històric de l'art, LaChapelle fa que les imatges no només captin els sentits visuals, sinó també la ment i el cor.
Famós per la seva visió única i estètica, a més dels seus atrevits retrats de celebritats, LaChapelle és considerada un dels fotògrafs més importants del segle actual. L'any passat, el Museu Groninger va acollir una enquesta a gran mostra sobre l'obra de LaChapelle, que mostra més de 70 peces significatives de diferents èpoques. Aquesta serà la seva tercera exposició individual a Reflex Amsterdam.
A la imatge, David LaChapelle, "Maria Magdalena rep l'Esperit Sant", 2019 © David LaChapelle, cortesia de Reflex Amsterdam.
Impremta Pages - banner-180x178Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal