banner-1280x150-gene

Notícies

"The Temptations" posen el punt final al Black Music Festival 2023

\
bonart girona - 29/03/23

El 25 de març a les 20:00 hores del vespre es va dur a terme el concert dels llegendaris The Temptations a l'Auditori de Girona posant punt final al darrer concert de pagament del Black Music Festival 2023, que pot fer un balanç molt positiu de la programació de concerts que ha presentat enguany.

The Temptations van fer l'únic concert que realitzaran aquest any a l'Estat Espanyol oferint un repertori de cançons procedents de la música disco, el soul i el funk sota la direcció de Glenn Leonard.
Per altra part, el festival Black Music va finalitzar la seva programació aquest passat diumenge al Parc del Migdia amb el Black Music Picnic, que és un acte dirigit al públic familiar i que va comptar amb l'actuació de Rock per Xics, la Black Music Big Band i la cantant Monique Makon i la Jazz Orquestra del Taller de Músics (OJO).

Per la seva part, l'organització del Festival té l'objectiu d'ampliar el festival a més territoris fora de Catalunya com el País Valencià, després de l'èxit que han tingut aquest any a Palma (Mallorca).

inclassificablesbanner-oro-180x180-gene

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px