Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

"Tino Soriano: De Banyoles" a la Fundació Lluís Coromina

\
bonart banyoles - 16/03/23

El 20 de març a les 19.30 h. tindrà lloc la inauguració de l'exposició Tino Soriano: De Banyoles a la Fundació Lluís Coromina. De Banyoles és el resultat d’un recorregut del fotògraf Tino Soriano per diferents punts de la ciutat, on ha fotografiat persones de diverses religions, professions i nacionalitats, amb un objecte relacionat amb la seva identitat. És la representació de la ciutat com un espai de convivència.

Reconegut fotògraf vinculat a la Fundació Lluís Coromina, Tino Soriano s’endinsa a la ciutat per explorar els diferents matisos que s’hi poden trobar. La diferència aporta riquesa, i aquesta mostra és una oportunitat de veure una mateixa realitat des de diferents mirades. Les fotografies, realitzades en diferents punts i espais de la ciutat, presenten persones de diverses religions, professions i nacionalitats, a les quals s’ha afegit un objecte relacionat amb la seva identitat. Soriano vol representar la ciutat com un espai de convivència i de comunitat, on cadascú ha d’observar el seu entorn i conèixer a l’altre.

Nascut a Barcelona, resident a Banyoles i vinculat a la Fundació Lluís Coromina, Tino Soriano divideix el seu treball entre la fotografia de viatges i el fotoperiodisme, especialment sobre el món de la Medicina. Ha estat premiat per la UNESCO, l'OMS, la Fundació World Press Photo i ha guanyat cinc guardons FotoPres. A dia d’avui, Tino Soriano treballa en un projecte sobre medicina tradicional a diversos països amb National Geographic, on hi col·labora des de fa més de vint anys.

L’exposició ha estat impulsada per la Fundació Lluís Coromina, l’Ajuntament de Banyoles, l’àrea Banyoles Comunitat en Acció i la Diputació de Girona, i compta amb la col·laboració del Centre Fujifilm de Banyoles.

Impremta Pages - banner-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px