Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

Es presenta "L'Òpera dels amics" a l'Auditori de Girona

Es presenta \
bonart girona - 15/03/23

El dia 19 de març es presenta "L'Òpera dels amics", que és un espectacle musical d'Òpera amb fragments de les àrees escollides i que més emocionant a personatges coneguts per tots nosaltres. Aquests mateixos personatges han triat i argumentat els seus gustos operístics que seran interpretats a l'escenari de l'Auditori gironí.

Els 5 personatges protagonistes d'aquest espectacle són: Carles Sans (El Tricicle), Josep Roca (sommelier i propietari d ́ El celler de Can Roca), Helena García Melero (periodista de TV3), Toni Clapés (periodista i comunicador de RAC1) i Boris Izaguirre (escriptor, presentador de televisió, i showman), que han col·laborat en aquest concert, justificant el perquè de les seves preferències i explicant les circumstàncies personals que els aporten a triar aquells fragments.

En aquest espectacle veurem com Boris s'identifica amb Carmen. Carles Sans s'emociona amb Rigoletto, Il Trovatore i fins i tot arrenca a interpretar un petit fragment del Barber de Sevilla. Josep Roca fa un interessant paral·lelisme entre l'obra de Wagner i el vi del Priorat, A Toni Clapés li commou tant l'Opera com la gastronomia, escull La Bohème, i a l'Helena Garcia Melero escull Madame Butterfly i Nabucco..

Per la seva part, el comunicador i expert en Òpera, Marcel Gorgori, és el presentador i director de l'espectacle, Carles Cosías, el tenor, Laura del Río, la soprano, Carles Daza, baríton, Laura Vila, mezzosoprano, com també hi participaran l'Orfeó Vigatà i l'Orquestra Simfònica Barcelona Philarmonia, amb la direcció de Daniel Antolí.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px