canal-mnactec-1280-150

Exposicions

Fundació Privada Jeroni de Moragas i la Fundació Lluís Coromina presenten "Ripplings" de Santi Moix

Fundació Privada Jeroni de Moragas i la Fundació Lluís Coromina presenten \
bonart barcelona - 13/03/23

La Fundació Privada Jeroni de Moragas i la Fundació Lluís Coromina presenten Ripplings, de Santi Moix a l'Espai Isern Dalmau de Barcelona. La mostra, que s'inaugura el 16 de març a les 20 h. i es podrà visitar fins al 29 d'abril, té per objectiu visibilitzar un projecte artístic d'iniciativa social, entenent l'art com un mitjà per a l'expressió sense barreres. "Ripplings reflecteix la motivació de continuar lluitant pels drets de les persones amb diversitat i de construir un món que, com l'art, accepti que ens les diferències es troba la bellesa."

L'obra, de gran format i creada per l'artista Santi Moix amb la col·laboració de persones tutelades per la Fundació Privada Jeroni de Moragas, representa l'enteniment i la convicció que és possible generar espais i societats que s'enriqueixin de la diversitat; on tots aprenguem de tots. També s'exposen dues obres de mitjà format creades expressament per completar l'obra mural.

Santi Moix, nascut a Barcelona, és un artista polifacètic que ha treballat en la pintura mural, l’escultura o el gravat, entre d’altres afincat a Nova York. La seva trajectòria s’ha vist marcada per diferents estades en països com ara França, Itàlia o el Japó, així com per haver establert la seva residència a Nova York. Creador polifacètic, és en la pintura on troba el seu lloc de reflexió. Malgrat que la seva pintura és, sobretot, abstracta, Moix ha demostrat en nombroses ocasions la seva gran capacitat per al dibuix. Ha realitzat exposicions individuals als Estats Units, Espanya, Suècia, Bèlgica, el Japó i França, entre d'altres. La seva obra es caracteritza per l’acumulació i la fragmentació, la sensualitat i un sentit poètic de la forma en un espai horitzontal pla, dens i vital. Trenca amb la imatge de continuïtat, digressions que avancen i retrocedeixen per a finalment construir esquemàtiques estructures biomorfes.

 

Eude, genericBanner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal