banner-oro-1280x150

Exposicions

Exposició homenatge Família Ribas Donato "Escorça" a la Cambra de la Propietat

Exposició homenatge Família Ribas Donato \
bonart girona - 08/03/23

Del 8 al 31 de març es presenta l'exposició temporal en homenatge família Ribas Donato titulada Escorça a la Cambra de la Propietat Urbana de Girona.

La inauguració serà el 10 de març a partir de les 19:00 hores del vespre i la presentació anirà a càrrec de Josep Ma Fonalleras, que està unit des de fa molts anys per vincles d'amistat i de treball amb la família Ribas Donato.

En aquesta mostra hi participen els següents artistes: Assumpció Mateu, Carla Martín, M. Carme Tarrés, Ignasi Esteve, M. A. Feliu, Montserrat Costa, Nausica Masó, Pep Camps, Provi Casals, Quim Serrano Bou, Quico Estivill, Quim Corominas, Oliveras Oliver, Torrent
Pagès, Pia Crozet, Dolors Bosch, Tania Espinosa, Jordi Amagat, Manel Bayo i Mar Vivó.

El treball creatiu dels vint artistes participants es desenvoluparà sobre el teixit fibrós de l'Escorça de palmera, 20 embolcalls insinuadorament mascarants que donen, en certa manera, sentit a l'homenatge d'una família entregada al món cultural gironí.

Aquests artistes que han estat motivats per una idea en comú s'han unit per realitzar una exposició per tal de retre homenatge a la família Ribas Donato per la seva incondicional aportació a la cultura de les Arts Escèniques a Girona. La família Ribas Donato és una família gironina d'Activistes Culturals, Mecenes, Promotors Teatrals, Col·laboradors als mitjans de comunicació i sobretot, impulsors i creadors de la Sala La Planeta de Girona. Cal dir que la seva petjada ha estat un referent per la Cultura Gironina.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1