download

Notícies

Fundación MAPFRE celebra el 8 de març amb entrada gratuïta als seus centres de Madrid i Barcelona

Fundación MAPFRE celebra el 8 de març amb entrada gratuïta als seus centres de Madrid i Barcelona
bonart barcelona - 04/03/23

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona dimecres que ve, 8 de març, Fundación MAPFRE oferirà entrada gratuïta durant tota la jornada a les seves seus de Madrid i Barcelona.

A més, s’han organitzat visites comentades al voltant de les exposicions Ilse Bing i Anastasia Samoylova. Image Cities (a Barcelona), amb l’objectiu d’oferir una aproximació a les artistes, la seva vida i la seva obra.

Les activitats en les exposicions d’Ilse Bing i Anastasia Samoylova giraran al voltant dels paral·lelismes d’aquestes dues dones apassionades de la fotografia i de l’arquitectura que, en les seves corresponents èpoques, capten les llums i les ombres de les ciutats amb els elements precisos per crear autèntiques poesies visuals.

Ilse Bing, una històrica de la fotografia, va plasmar en les seves instantànies les línies succintes de la Bauhaus, la vitalitat i l’ebullició cultural de París i el caràcter aclaparador de l’arquitectura novaiorquesa. Les imatges de Samoylova, per la seva banda, expressen les ambivalències i contradiccions del paisatge urbà actual: mentre les ciutats miren de promoure la seva individualitat, els seus espais avancen cap a un escenari genèric en el qual la imatge específica de cada urbs perd la seva singularitat en una arquitectura anònima d’acer i vidre.

Horaris de les activitats: Barcelona: de 12.00 a 14.00 h / de 16.00 a 19.00 h

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88