JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna acull una mostra d'Isidre Manils

El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna acull una mostra d\'Isidre Manils
bonart madrid - 28/02/23

El 23 de febrer es va dur a terme la inauguració oficial de l’exposició temporal d’Isidre Manils (Mollet del Vallès, 1948) No una imatge justa, sinó justament una imatge al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna de Madrid. Aquesta mostra, que s’inclou en el conveni de col·laboració entre la delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid i la Fundació Vila Casas té com a principal objectiu el de donar un recorregut més ampli als artistes d’aquesta Fundació.

En l’acte d’inauguració hi van ser presents la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga i Ibáñez, i la delegada del Govern a Madrid, Ester Capella i Farré, com també la comissària de l’exposició, Natàlia Chocarro i el mateix artista, Isidre Manils, que va fer una visita comentada a tots els assistents.

El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna acull una mostra d\'Isidre Manils

Aquesta exposició temporal aborda diferents aspectes de la trajectòria de Manils entrellaçant punts d'encontre entre els diferents suports en els quals reposa la pintura. Al llarg d'una trajectòria de cinquanta anys, Isidre Manils s'ha confirmat com un dels artistes del país amb un discurs i una pràctica artística més convincents pel que fa a l'exploració de la mirada cinematogràfica en la pintura. Actualment, Manils és pintor i professor de l'Escola Massana de Barcelona. En la seva obra, es pot observar com el pintor manipula la realitat a través de les seves transparències i pinzellades en forma de capes de llum difuminades que encenen la significació de la seva obra. La constant recerca de "la mirada cinematogràfica de la pintura" és una de les seves constants de la seva llarga trajectòria. La mostra es podrà visitar fins al 20 de maig del 2023.

canal-mnactec-180-180GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90