banner_aire_bonart_horitzontal

Certàmens

35 galeries participen a la 18a edició de la Fira Art Madrid 2023

35 galeries participen a la 18a edició de la Fira Art Madrid 2023
bonart madrid - 23/02/23

La 18a edició de la Fira Art Madrid 2023 que es realitzarà des del 22 al 26 de febrer a la Galeria de Vidre del Palau de Cibeles de Madrid comptarà amb un total de 35 galeries participants.
Per una part, la nova edició d'Art Madrid 2023 comptarà amb 9 galeries internacionals provinents de França, Portugal, Itàlia, Alemanya, Taiwan i Cuba; i amb un total de 26 galeries nacionals procedents de tota la geografia espanyola.

El Comitè de Selecció d'aquesta fira està compost per: Alfonso de la Torre (crític i comissari), Aurora Vigil-Escala (galerista), Natalia Alonso (crítica i comissària), Angel Samblancat (assessor en fires internacionals), Javier López (galerista) i Ana Suárez (art advisor). La selecció s'ha realitzat amb l'objectiu de garantir un alt nivell en la qualitat artística de la programació d'Art Madrid 2023.

Per la seva part, les galeries internacionals que participaran en Art Madrid són les següents: Galerie LJ (París), Galleria Stefano Forni (Bolònia), Michael Schmalfuss (Berlín), Yiri Arts (Taiwan), Sâo Mamede(Lisboa), Trema arte contemporânea (Lisboa), ArtLounge (Lisboa), Nuno Sacramento (Ílhavo,Portugal) i Collage Habana (l'Havana).

35 galeries participen a la 18a edició de la Fira Art Madrid 2023 “Wanted” X Daniel Sueiras

Pel que fa a la participació nacional, es podran visitar les galeries amb seu a Madrid BATAlberto Cornejo (Madrid), Fletxa (Madrid), Arma Gallery (Madrid), DDR (Madrid), MaritaSegòvia (Madrid), Galeria Hispànica (Madrid/CDMX); les galeries catalanes 3 Punts (Barcelona), Inèditat (Barcelona), N2 Galeria (Barcelona), Out of Africa Gallery (Sitges/Londres) i UxvalGochez (Barcelona); les asturianes Aurora Vigil-Escala (Gijón), Arancha Osoro (Oviedo), Bea Villamarín (Gijón); les valencianes Alba Cabrera (València), ShirasGaleria (València), Dr. Robot (València); les gallegues Luisa Pita (Santiago de Compostel·la), Galeria Metro (Santiago deCompostel·la), MoretArt (A Corunya). I també Rodrigo Juarranz (Aranda del Duero, Burgos), Espiral (Noja, Cantàbria), Kur Art Gallery (Sant Sebastià, País Basc), L'Aurora (Múrcia), MAArt Contemporani (Mallorca) i Manuel Ojeda (Canàries). Cal destacar que Art Madrid fidelitza any rere any un major nombre de públic (més de 20.000 visitants en cadascuna de les seves últimes cinc edicions), així com a nous compradors.

Segons fonts de l'organització "una missió clau per la fira és la de continuar generant mercat i promovent el col·leccionisme nacional i internacional en el context madrileny de la Setmana de l'Art. La fira es caracteritza per ser una proposta propera i oberta a tots els públics que vulguin conèixer la realitat del món de l'art contemporani".

Eude, genericBanner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90