0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

"Màter" de Claudi Casanovas al Museu de la Garrotxa

\
bonart olot - 11/02/23

La Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa acull de l’11 de febrer a l’1 de maig l’exposició Màter del ceramista Claudi Casanovas, un dels artistes garrotxins amb més renom a nivell internacional.

A l'exposició s'hi pot veure la seva darrera creació: una sèrie de cinc escultures de gran format acompanyades de sis aiguaforts. Les cinc peces de ceràmica són fruit de tres anys de treball i estan inspirades en les experiències místiques (visions de la verge) que va tenir durant deu anys la italiana Àngela Volpini.

Els aiguaforts (també de gran format) són estampes fetes a partir de les peces que, durant el procés de creació, van ser descartades i no es van acabar. La qual cosa explica i fa memòria del procés creatiu del treball.

Tots els treballs de Claudi Casanovas aporten sempre algun element d'innovació respecte tot el que ha fet anteriorment, i aquest no és excepció. Com a preàmbul a l'exposició, al pati de l'Hospici, s'hi ha instal·lat tres peces de la sèrie Jardí de lluna plena creades el 2015. Són peces que l'artista defineis com "pedres emergente sortides de la terra, denses i introvertides".

inclassificablesBanner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90