banner-oro-1280x150

Exposicions

"Mirades" de Núria Gimbernat al Terracotta Museu

\
bonart la bisbal d'empordà - 05/02/23

Des del 27 de gener  es pot visitar la nova exposició temporal que presenta l'espai la Peixera del Terracotta Museu de la Bisbal d'Empordà Mirades de Núria Gimbernat.

Segons Gimbernat la mostra "busca expressar-se en el terreny de l'emoció, endinsant-se en un llenguatge propi ple de subtileses. Prenent com a punt de partida la mirada, convida a la reflexió sobre la interpretació d'allò que veiem, i de com expressem l'emoció que ens provoca".

La Peixera és un espai expositiu del Terracotta Museu destinat a la reflexió, investigació i difusió de la ceràmica. S'ubica al primer pis, i està centrat respecte a la sla d'exposicions temporals que es localitza just dessota. Aquest espai està pensat per poder acollir una programació dinàmica d'exposicions temporals, que sota el comissariat de l'Associació de Ceramistes de la Bisbal i la producció del Terracotta Museu, mostri i impulsi la ceràmica de creació contemporània.
La mostra es podrà visitar fins al 9 d'abril d'enguany en els horaris habituals del Terracotta Museu de la Bisbal d'Empordà.

canal-mnactec-180-180Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88