canal-mnactec-1280-150

Exposicions

El Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat presenta "Identitats" de Berni Puig i el Col·lectiu Artèria d’Artés

El Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat presenta \
bonart calders - 26/01/23

Sota el nom de DUETS el Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat el Forn de la Calç, amb l’Ajuntament i la Biblioteca d’Artés i el suport la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, ha presentat un programa expositiu per al desenvolupament de projectes de cocreació artística comunitària.

Cada edició es dedica a una temàtica concreta, aquest 2023 serà Identitats i cada exposició amb diferents títols parlarà d'aquesta temàtica. El resultat final, una vegada acabades les obres, és una exposició comuna oberta a la ciutadania que ofereix diferents visions d’una mateixa qüestió. Cada exposició reuneix a dos components diferents; per un costat artistes, creadors i creadores de diferents disciplines amb trajectòria professional i per l’altre artistes emergents, entitats, agents culturals, centres educatius d’Artés.

El primerd'aquests projectes es va inaugurar a La Sala de Cal Sitges d'Artés el 26 de gener. En aquesta ocasió Arrels és el resultat del treball individual i col·lectiu de l’artista Berni Puig i el Col·lectiu Artèria d’Artés. L’artista convidat, Berni Puig, ha estat format com a il·lustrador a l’Escola Massana de Barcelona (Catalunya) i gravador al Centro Internacional de la Estampa Contemporània de Betanzos (Galícia), des del 2017 resideix al centre cultural i artístic Konvent de Cal Rosal.

D'altra banda el Col·lectiu Artèria esta format per gent del municipi vinculada amb l’art, amb intenció de crear xarxa per desenvolupar diferents disciplines artístiques de forma individual i col·lectiva. Per aquesta exposició han participat Rosa Binimelis, Àngel Camacho, Raquel Luis, Maria Llop, Saad Omar, Jessi Padilla, Xavi Pous, Alícia Pradell, Héctor Sagués,  Imma Vilà i Òscar Vilarasau Clotet.

El col·lectiu Artèria i Berni Puig han treballat el concepte de l’arrel sota una mirada identitària. Han volgut extreure de les parets de la fàbrica tèxtil de Cal Sitges colors i textures, memòria d’un passat industrial d’Artés que retorna en format plàstic contemporani.

Nial nou-180x178Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90