JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

Eduard Escoffet presenta "Creixement i decreixement de Howard Roark" a Chiquita Room i a The Green Parrot

Eduard Escoffet presenta \
bonart barcelona - 16/01/23

El poeta i artista sonor Eduard Escoffet inaugura una exposició en dues parts a Chiquita Room i a The Green Parrot sobre el mite del creixement infinit i els límits materials de la vida en aquest planeta
La mostra, titulada Creixement i decreixement de Howard Roark, es podrà visitar als espais d'art barcelonins Chiquita Room (Villarroel, 25), a partir del 18 de gener, a The Green Parrot (Vilamarí, 57), a partir del 21 de gener i fins a l'11 de març.

La mostra està comissariada per Rosa Lleó, fundadora de The Green Parrot, i per Laura González, fundadora de Chiquita Room, que han treballat conjuntament per primera vegada amb l'objectiu de compartir recursos, processos i coneixements, i amb la voluntat de fer valer la feina que es duu a terme des dels projectes independents i de petita escala de Barcelona.

L'exposició, inspirada en el personatge de ficció de Howard Roark, protagonista del film The Fountainhead de King Vidor (1949), un arquitecte ambiciós que vol deixar la seva empremta al món malgrat les reticències de l'entorn, explora els efectes del capitalisme mitjançant una reflexió artística i poètica sobre l'arquitectura, els límits de la vida humana i el llenguatge.

Eduard Escoffet (Barcelona, 1979), poeta i artista sonor, barreja diferents disciplines artístiques amb la poesia i la paraula. La seva obra aborda temes com el cos i el desig, el text com a arquitectura, el feudalisme digital i la reflexió sobre la ciutat i els límits del creixement. Com a poeta, se centra en la poesia sonora i la performance, ha publicat diversos llibres, ha rebut diversos guardons i dirigeix el festival Poesia i +, entre d'altres projectes.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Eude, generic

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal