0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

8 concerts programats al Sona Amer 2023

8 concerts programats al Sona Amer 2023
bonart amer - 09/01/23

El concert d’Arnau Tordera “El Joglar” aquest passat 8 de gener a les 18:00 hores de la tarda al Teatre el Casal d’Amer va encentar la nova edició del Festival de Música Sona Amer que organitza Idea Associació Cultural i l’Ajuntament d’Amer, amb la col.laboració de Joventuts Musicals de Catalunya, Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya. En aquest concert, Arnau Tordera reb homenatge a la figura de Jacint Verdaguer ja que al 2022 va conmemorar els 120 anys de la seva mort i el cantant es va proposar de fer reviure aquest format a l’actualitat. Amb l’únic acompanyament de la veu i de la guitarra clàssica, Tordera va interpretar íntegrament l’obra “Verdaguer, ombres i maduixes” que OBESES va publicar l’any 2017. Un gir absolut de la partitura amb un nou arrenjament complet que va cercar l’essència de la trobada entre la música i la poesía.

Un total de 8 concerts han estat programats i es repartiràn els mesos de gener fins al març del 2023. Segons fonts de l’organització el Sona Amer 2023 torna aquest any amb una programació eclèctica i ambiciosa, amb les actuacions d’Arnau Tordera, Ensemble Mioritique, Cia. Il·luminati, Koko-Jean & The Tonics, Gessamí Boada, Cor Jove de l’Orfeó Català, Alba Careta Group i Kroke.

Pel que fa a la cartellera del festival de música aquesta és molt diversa quant a estils però amb el denominador comú d’una qualitat musical de primer nivel. Un dels principals objectius del Sona Amer és el de voler ser una aposta notable que apropa espectacles habituals a les grans sales al teatre d’un poble petit com Amer.

Tots els concerts començaran a les 18:00 h al teatre El Casal d’Amer menys el concert del dia 5 març amb el Cor Jove de l’Orfeó Català es farà al Monestir De Santa Maria. D’altra banda, el preu de les entrades anticipades és de 10 euros i a taquilla 12 euros. L’organització també ha previst un sistema d’abonaments de 70 euros pels 8 concerts. La venda d’entrades es farà a les oficines de l’Ajuntament d’Amer, al Museu Etnològic Lluís Sidera i via online a entradium.com

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal