0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

La Casa de Cultura de la Diputació de Girona acull "Art i paraula"

La Casa de Cultura de la Diputació de Girona acull \
bonart girona - 09/01/23

La Casa de Cultura de la Diputació de Girona acull l’exposició Art i paraula que s’inaugura el 10 de gener a les 19 h i es podrà visitar fins al 10 de febrer del 2023. Art i paraula és una mostra que busca els vincles entre els artistes visuals i els poetes, un trajecte des de la mirada del creador visual que, amb la seva obra, vol retre homenatge a l’artista de les paraules, i que recorre el camí d’anada i tornada de la xarxa d’unió entre el llenguatge escrit i el llenguatge visual. 

Les mirades dels artistes de diferents generacions ens descobreixen la poesia d’Ausiàs March, Ramon Llull, Joan Oliver, Salvador Espriu, V. A. Estellés, J. V. Foix, Maria Mercè Marçal, Felícia Fuster, Carles Hac Mor, Joan Brossa i Àngels Moreno.  

Com deia Joan Brossa quan citava una frase de Leopoldo Fregoli, «L’art és vida i la vida és transformació». I és aquesta transformació de la paraula en imatges, i a l’inrevés, la que els comissaris Fina Duran i Jesús Galdón volen mostrar en aquesta exposició: un petit recorregut per diferents obres duals on el poeta i l’artista esdevenen una unitat.  

Els artistes que hi exposen són Gerard Altaió, Ester Xargay, Josep Guinovart,  Amèlia Riera, Francesca Llopis, Jesús Galdón, David Ymbernon, Mar Arza, Jordi Tolosa i Anna Llimós. 

Aquesta mostra se celebra com a activitat prèvia al festival Ara Poesia. XXVII Festival de Poesia de Girona, que tindrà lloc del 2 al 25 de febrer. 

 

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1